Actorul Hwang In Yeop negociază pentru rolul lui Han SeoJun în K-drama „True Beauty”

K-drama „True Beauty” , adaptare după un webtoon celebru, pregătește un casting deosebit. Hwang In Yeop este un actor emergent înalt (185 cm) care atrage deja atenția.

În 14 iulie, Sports Josun a raportat că Hwang In Yeop negociază rolul lui Han SeoJun (al doilea protagonist masculin) din drama extrem de anticipată care va fi adaptată după webtoon-ul „True Beauty”.

„True Beauty” spune povestea evoluțoiei unei fete care se transformă într-o zeiță datorită abilităților de machiaj. Personajul nu vrea sub niciun chip să își dezvăluie fața naturală. Scenariul va spune prima ei poveste de dragoste cu singurul bărbat care a văzut-o fără machiaj. Drama va fi difuzată în a doua jumătate a anului 2020 pe postul tvN.

Cha Eunwoo din ASTRO și Moon Ga Young negociază deja pentru rolurile principale. Cha Eunwoo ar putea să îl aibă ca rival în iubire pe Hwang In Yeop, un actor și model începător, necunoscut pentru mulți.

Vă invităm să aflăm mai multe din profilul său.

Hwang InYeop s-a născut în ianuarie 1991 și face parte din agenția KEYEAST împreună cu Woo Do Hwan, Moon Ga Young, Jung Eun Chae, Ju Ji Hoon, Kim Dong Wook și mulți alții.

Înainte de debutul său ca actor, a fost model. A debutat în 2017 ca model la prezentări modă și a lucrat de mai multe ori pentru Săptămâna Modei din Seul.

În 2018, Hwang In Yeop și-a început cariera de actor în webdrama romantică de tineret „WHY” în rol principal. Dramă web de la Playlist Studio a fost populară, acesta bucurându-se de succes cu rolul său de băiat drăguț și prietenos.

 

În 2019, a jucat în web drama despre un campus „Freshman” ca actor principal. Personajul său era un băiat chipeș introvertit, care ascunde un stil hip hop.

În același an, a jucat un rol secundar în drama istorică „Tale of Nokdu” unde a avut rolul unui luptător, jucând numai scene de acțiune.

În 2020, a fost distribuit în K-drama „18 Again” și a primit o ofertă pentru un rol în „True Beauty” , după cum am spus mai sus.

Iată  mai multe informații despre actor. Hwang In Yeop are 185 cm, iar picioarele sale au o lungime impresionantă de de 109 cm! Cea mai bună dramă pentru el este „My Mister”. Modelele sale ca actori sunt Jo In Sung și Lee Byung Hun. El  și-ar dori să joace cu Ju Ji Hoon.

Ca hobby,-uri îi place să asculte muzică și să citească reviste. Melodia lui preferată este „D (Half Moon)” a lui Dean. Mâncarea lui preferată sunt pastele cu ulei

Îl puteți urmări pe Instagram (@hi_high_hiy) .

View this post on Instagram

🎬🎶🎵

A post shared by 황인엽 (@hi_high_hiy) on

 

 

 

Sursa

Un gând despre „Actorul Hwang In Yeop negociază pentru rolul lui Han SeoJun în K-drama „True Beauty”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s