Woodz (Cho Seung Youn) vorbește despre reacția lui Yugyeom, Vernon și Kino la ascultarea albumului său!

Cho Seung Youn (WOODZ) Shares Yugyeom, Vernon, And Kino’s Reactions To New Mini Album, Talks About Plan For 2020, And More

Woodz (Cho Seung Youn) a vorbit despre reacția prietenilor săi: Yugyeom din GOT7, Vernon din Seventeen și Kino din PENTAGON la ascultarea mini-albumului „EQUAL”, și altele.

În interviul său cu „@star1”, Woodz a vorbit despre „EQUAL”, spunând: „Este prima dată când promovez solo și se simte că fac ceva nou. Există un sentiment mai mare de responsabilitate și presiune”, adăugând: „Am de gând să lansează încă un album anul acesta”.

În ceea ce privește prietenii săi idoli, el a împărtășit: „Yugyeom din GOT7, Vernon din Seventeen și Kino din Pentagon mi-au ascultat melodiile înainte ca albumul să fie lansat. Au spus că piesele sunt bune și m-au susținut foarte mult, fapt ce mi-a dat curaj”.

Woodz a discutat și despre cum a fost să evolueze în lipsa unei audiențe din cauza pandemiei COVID-19: „Sunt într-adevăr trist în privința asta. Sper că vom lucra împreună, iar situația se va îmbunătăți cât mai curând posibil”.

Puteți vedea mai jos pictoralele pentru revista „@ star1” și melodia „Love Me Harder”, dacă ați ratat-o.

Sursa

2 gânduri despre „Woodz (Cho Seung Youn) vorbește despre reacția lui Yugyeom, Vernon și Kino la ascultarea albumului său!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s