O persoană din interior spune că este „foarte probabil” ca Han Seo Hee să fie trimisă la închisoare

Fosta stagiară de la agenția YG, care a fost implicată în scandalul  lui T.O.P legat de consumul de marijuana și este martor în unul din dosarele lui Yang Hyun Suk, probabil va ajunge la închisoare pentru că a încălcat regulile în perioada de suspendare a sentinței de închisoare.
Până la sfârșitul lunii iulie, se va decide dacă Han Seo Hee va fi condamnată la închisoare pentru că a consumat droguri în timpul eliberării sale cu suspendare.

O sursă judiciară a dezvăluit pentru OSEN „este foarte probabil ca Han Seo Hee să fie închisă pentru că a încălcat condițiile de suspendare.” Într-un raport exclusiv pentru OSEN,  informatorul respectiv a dezvăluit că „dacă Han Seo Hee este condamnată la închisoare într-un nou proces care va avea loc la sfârșitul lunii iulie, suspendarea va fi anulată”.

„În plus, Han Seo Hee ar putea primi un timp suplimentar de închisoare în noul proces, pe lângă pedeapsa inițială de trei ani de închisoare cu suspendare pentru încălcarea condițiilor din perioada de suspendare.”

Biroul de probațiune din Ministerul Justiției a dezvăluit, în data de 10 iulie, a obținut un test pozitiv de droguri după ce a supus-o pe Han Seo Hee în data de 8 unui test neașteptat de urină.

În prezent, Biroul de probațiune a depus o cerere la instanță pentru anularea sentinței suspendate a lui Han Seo Hee pentru acuzațiile de consum de droguri. Între timp, Han Seo Hee a fost reținută într-o clădire a autorităților judiciare și este cercetată de pentru încălcarea legii cu privire la droguri.

 

Sursa

Un gând despre “O persoană din interior spune că este „foarte probabil” ca Han Seo Hee să fie trimisă la închisoare

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s