ATEEZ vorbește despre viitoarea revenire + găsirea de noi căi de a comunica cu fanii pe timp de COVID-19

Într-un recent interviu al revistei „Harper’s Bazaar”, ATEEZ a vorbit despre viitorul comeback și cum va da lovitura cu noul capitol din povestea lor.

Grupul se pregătește pentru a-și face revenirea pe 29 iulie și în timp ce poza pentru numărul revistei din august, băieții au impresionat echipa cu abilitatea lor de a lucra în echipă, iar reportajul s-a desfășurat într-un mod distractiv.

ATEEZ ne-a arătat recent seria „TREASURE” – care a început cu debutul trupei la sfârșitul lui 2018 – terminându-se cu ultimul său comeback în ianuarie, și cu viitoarea lansare „ZERO: FEVER PART.1”, ce va marca începutul unei noi ere pentru grup. Descriind pentru revistă noua lansare, membrii ATEEZ au remarcat: „Dacă ar fi să rezumăm noua noastră serie cu un singur cuvânt, cred că ar fi „tinerețe”. Noi vă vom arăta tinerețea, pasiunea, și spiritul înflăcărat al lui ATEEZ.”

La începutul acestui an, ATEEZ a amânat turneul său global din cauza pandemiei de COVID-19, iar grupul și-a exprimat anterior dezamăgirea pentru că nu-și poate vedea fanii în persoană.

Discutând despre noile metode pentru a putea fi mai aproape de fani, idolii au comentat: „Cultura noastră se schimbă după criza creată de coronavirus. În lumina acestor circumstanțe, încercăm să găsim noi căi de a comunica cu fanii noștri prin diverse metode. Vă rugăm să fiți alături de noi mai departe.

Înainte de revenirea de pe 29 iulie, ATEEZ va ține concertul online „ATEEZ AIR CON’ ZERO: FEVER PART. 1″ pe 28 iulie la ora 16:00, ora României.

sursă

4 gânduri despre „ATEEZ vorbește despre viitoarea revenire + găsirea de noi căi de a comunica cu fanii pe timp de COVID-19

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s