Hyoyeon din Girls’ Generation și Soyeon din (G)I-DLE colaborează pentru o nouă melodie

Girls' Generation's Hyoyeon, center, will release her new single 'Dessert,' featuring (G)I-DLE's Soyeon, right, and rapper Loopy. Courtesy of SM Entertainment

Agenția SM Entertaiment a dezvăluit faptul că membra trupei din generația a doua Girls’ Generation, Hyoyeon (cunoscută și ca DJ HYO), va lansa în data de 22 iulie single-ul „Dessert„.

Compania a declarat – „Noua melodie a lui Hyoyeon, „Dessert”, va fi lansată în colaborare cu Soyeon și rapperul Loopy, care de asemenea a scris partea de rap. Hyoyeon a participat la scrierea versurilor.”

Încadrându-se în genul jungle pop cu un ritm de tip Moombahton, cântăreața ne spune prin cântec că își dorește să treacă de la o iubire dulce la una înflăcărată.

Trupa SNSD, care a debutat în 2007 cu albumul „Into the New World„, a făcut-o pe Hyoyeon să fie una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe k-pop. Și-a făcut debutul că DJ cu primul ei single în 2018, „Sober„, iar recent a apărut în competiția de muzică hip-hop „Good Girl” de pe canalul Mnet.

Sursa: koreatimes

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s