Post Malone dă like unei postări a lui Suzy +continuă să urmărească artiștii K pop

Cântărețul/autorul american Post Malone a dat like unei postări de pe Instagram a lui Suzy, iar gestul său nu a trecut neobservat.

În 15 iulie, Suzy a făcut o nouă postare pe contul ei de Instagram. În filmulețul prezentat, Suzy se plimbă printr-o cameră în timp ce pozează pentru o reclamă a unui brand de modă. După ce merge puțin cu spatele în timp ce atinge geaca de pe ea, Suzy se întoarce cu niște mișcări care imită pașii de dans și toată echipa ei începe să râdă împreună cu vedeta.

La puțin timp după ce a făcut postarea respectivă, Post Malone i-a dat like.

Suzy nu este singura vedetă K pop pe care Post Malone o vizează pe Instagram. În luna mai, IU a povestit că Post Malone a început să o urmărească. Iar după acel moment vedeta i-a dat multe like-uri lui IU. Cântăreața a mai spus că a decis să îl urmărească și ea pe Post Malone pentru că fratele ei, care în prezent studiază în SUA, este un mare fan al acestuia. Vedeta a mărturisit că, în mijlocul unei conversații cu fratele ei, a dorit să se laude puțin, așa că a dat click pentru a-l urmări pe Post Malone în fața fratelui ei. IU a descoperit că americanul este mai mic decât ea ca vârstă.

 

 

Sursa: sbs star

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s