[CCC] Actrița Han So Hee rupe tăcerea: mama ei, cu care nu are relații, a împrumutat bani folosindu-se de numele ei

O persoană a scris pe comunitatea Pann că mama actriței Han So Hee a înșelat-o cu 10 000 de USD. Actrița a scris că a plătit datoriile mamei sale, deși nu mai păstrează de mult legătura cu aceasta.

Actrița a împărtășit o postare pe blogul ei sub numele său real Lee So-hee și a dezvăluit că a achitat toate datoriile mamei sale. Ea a scris:

Bună ziua, aceasta este Lee So-hee. În primul rând, nu îndrăznesc să presupun că înțeleg, dar aș dori să-mi exprim scuzele cele mai profunde victimelor care au scris postarea simțind că sunt la marginea unei prăpăstii. Cred că vă aflați într-o situație în care niciun cuvânt nu vă va mângâia. De asemenea, aș dori să îmi exprim scuzele sincere tuturor celor care s-ar putea să fi fost deranjați sau răniți prin asta. Îmi pare foarte rău. Sper să evit să creez mai multe victime și voi încerca să scriu asta cu gândurile mele reale.

La vârsta de 5 ani, părinții mei au divorțat și am fost crescută de bunica. Chiar și după ce m-am transferat la Ulsan în timpul liceului și am locuit unde era mama, am stat tot timpul cu bunica mea. După absolvire, m-am dus la Seul și am intrat pe această cale. Întrucât nu m-am întors la mama, am aflat despre datoriile ei la vârsta de 20 de ani. Deoarece am locuit cu bunica mea, am devenit fiica bunicii mele, dar, pentru că eram copilul mamei mele, i-am rambursat datoriile din evlavia filială de la primul moment când am întâlnit-o și până când am debutat.

După debutul meu, am contactat debitorii și am aflat că mama împrumuta bani folosind numele și activitățile mele ca scut și că nu le rambursa banii. Datoria era incredibil de mare. Îmi pare rău că au fost mai multe victime din cauza eșecului meu, așa că singura soluție la care puteam să mă gândesc a fost să-i achit datoriile cu judecata mea tânără și fără experiență.

Aș dori să-mi cer scuze din nou victimelor și tuturor celor care ar fi fost răniți prin asta. 

Un internaut numit „A” a dezvăluit într-o postare pe Pann că a fost înșelat cu 13 miliarde de woni de mama lui Han So-hee, care a întrerupt apoi orice legătură și apoi a refuzat să plătească banii.

[+4,273, -28] Există o mulțime de familii în jurul nostru care divorțează atunci când copiii sunt foarte mici și se înstrăinează de copiii lor. Sincer, nu este vina lui Han So-hee.

[+2,693, -24] Nu toți părinții sunt părinți buni și nu toți copiii sunt copii buni. Acest lucru îmi amintește de Jang Yoon Jung. Relația lor mamă-fiică s-a terminat complet. Aceasta este o poveste cu totul diferită de Microdot. Copilăria lui Han So-hee nu a fost una bună, dar ea a îndurat și a trecut prin toate aceste dificultăți. Te voi susține ca fan de acum încolo. Sper că va rezolva.

[+1.709, -18] Nu-mi vine să cred că a trebuit să ramburseze datoria părintelui la o vârstă atât de fragedă. Cât de nefericit. Sper să ai succes și să trăiești fericită de acum încolo.

[+1,423, -15] Părinții care își escrochează copiii după abandonarea lor sunt atât de jalnici.

[+824, -25] So Hee- ah,  găsește-ți puterea!

[+345, -10] Acest debitor a făcut o greșeală în calculul său, ieșind public cu acest lucru. Cu această oportunitate, Han So-hee a scăpat de prăpastie. Au încercat să o joace în forță, dar ea și-a achitat deja datoriile mamei sale înstrăinate. Acum publicul știe ce se întâmplă și cât de nedrept a fost pentru ea … nu mai are nimic de pierdut.

[+335, -7] Han So-hee a spus întotdeauna „bunica mea a fost totul”. Mereu m-am întrebat ce s-a întâmplat acolo, dar asta a fost. Trebuie să fi fost o perioadă grea, dar sper să aibă parte doar lucruri fericite de acum înainte .. ㅠ

[+299, -6] În zilele noastre, adesea vezi că celebritățile populare de sex feminin ajung în relații sau căsătorii dificile, deoarece au o stimă de sine scăzută din cauza istoriei familiale. Deci, hee-ah, te rog să nu faci asta. Ești o actriță strălucitoare în toată firea.

[+184, -4] Deci Hee-ssi, nu este deloc vina ta. Nu trebuia să le plătești banii înapoi. Este revigorant să vezi pe cineva atât de cinstită și de drăguță. Sper că cariera ta va ajunge să înflorească.

[+76, -7] Oare nu ar trebui să depună un proces de defăimare împotriva ei? Han So-hee nu avea deloc legătură cu datoriile mamei sale.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s