Grupuri de băieți k-pop care au fost maltratate și distruse de către companiile lor

Recognize each NU'EST member and their "Pet Name" -

Există grupuri de idoli k-pop care sunt suficient de norocoase încât să fie tratate corect de către agențiile lor. Cu toate acestea, există încă unele companii care acționează meschin și șiret față de artiștii lor. În cele din urmă, grupurile de idoli fie se despart, fie suferă în liniște.

Iată câteva dintre grupurile de băieți care au fost maltratate și distruse de companiile lor:

A-JAX (D.S.P. Media)

Male K-pop Idol Groups Who Were Mistreated And Ruined By Their Companies

După debutul său, grupul s-a descurcat excelent, așa că agenția l-a tratat mai bine. Cu toate acestea, compania i-a lăsat pe băieți fără planuri de revenire și promoții în ultimii patru ani.

ZE:A (Star Empire Entertainment)

Male K-pop Idol Groups Who Were Mistreated And Ruined By Their Companies

Trupa aceasta a fost, de asemenea, lăsată să putrezească. Fără reveniri în ultimii trei ani, fandomul său este în scădere, la fel și numele acesteia.

X1

Male K-pop Idol Groups Who Were Mistreated And Ruined By Their Companies

X1 a fost formată prin seria „Produce X 101”. Cu toate acestea, după controversatul scandal de manipulare a voturilor, X1 a fost forțată să se desființeze de către compania fiecărui membru. Grupul nici măcar nu a apucat să vorbească despre această decizie. Nu e de parcă ei au fost cei care au plătit emisiunea pentru a manipula voturile publicului.

Deși directorul general Cho Yoo Myeong de la Swing Entertainment a încercat să facă un apel pentru grup și a cerut celorlalte agenții să lase membrii să se alăture unei reuniuni, pledoaria sa a fost respinsă.

Să fiu sincer, un membru m-a sunat ieri și mi-a spus că toți membrii X1 vor să participe la întâlnire, așa că i-am informat pe toți reprezentanții companiilor că ar fi mai bine să participe grupul la conferință„, a declarat atunci directorul odată .

Cu toate acestea, celelalte agenții au spus că, deoarece acestea sunt singurele care trebuie să ia decizia, opiniile membrilor nu sunt de niciun folos. Deci, în timpul ședinței, votul a fost despre faptul dacă grupul poate continua sau nu. Cu un rezultat de 4-4 și un vot descalificat, au sfârșit prin a desființa grupul.

MADTOWN (J. Tune Camp/G.N.I. Divertisment)

Male K-pop Idol Groups Who Were Mistreated And Ruined By Their Companies

Agenția inițială, J. Tune Camp, a vândut toate drepturile și contractele sale de management către G.N.I. Divertisment în 2016. După schimbare, MADTOWN a fost foarte afectată. Membrul grupului, Jota, mai târziu, a dezvăluit că agenția G.N.I i-a maltratat. Nu le-a fost furnizate mașini pentru transport și a trebuit să ia personalul și să-și cumpere singuri mâncare fără compensații. Mai rău, G.N.I. nici măcar nu a plătit chiria pentru dormitorul trupei.

În 2017, MADTOWN a dat în judecată G.N.I. Divertisment după ce directorul agențieil a fost arestat pentru fraudă.

B.A.P. (T.S. Entertainment)

Male K-pop Idol Groups Who Were Mistreated And Ruined By Their Companies

Un alt grup care și-a dat în judecată agenția a fost B.A.P. A împărtășit faptul că agenția nu i-a tratat bine și nici nu i-a plătit corect.

Liderul grupului, Yongguk, a spus mai târziu: „Nu m-am plâns de plată, dar procesul a costat prea mult. A trebuit să-mi vând lucrurile pentru a plăti avocații și taxele. De asemenea, m-am întors acasă cu părinții mei și am luat un job part-time la o companie de ziare la care lucrasem în liceu. Proprietarul nu știa ce s-a întâmplat și m-a întrebat de ce o celebritate ar vrea să livreze ziare. Am ridicat din umeri și am glumit că nu am activități în acest moment.

Topp Dogg (Stardom Entertainment)

Male K-pop Idol Groups Who Were Mistreated And Ruined By Their Companies

Gohn și Kidoh au intentat procese împotriva Stardom Entertainment, din cauza lipsei de management de la agenție pentru cariera lor. P-Goon, liderul grupului, a dat în judecată și directorul companiei pentru că ar fi sustras 250.000 de dolari din banii câștigați de Topp Dogg.

NU’EST (Pledis Entertainment)

Male K-pop Idol Groups Who Were Mistreated And Ruined By Their Companies

Unul dintre cele mai controversate cazuri de maltratări ale unui grup de idoli. Băieții din NU’EST au fost văzuți chiar călătorind cu mijloacele de transport în comun către locurile concertelor. De asemenea, membrii au avut activități care se suprapuneau și li s-a cerut să participe la „Produce 101” drept stagiari.

BOYFRIEND (Starship Entertainment)

Male K-pop Idol Groups Who Were Mistreated And Ruined By Their Companies

Unul dintre membri, Jeongmin, a împărtășit că i s-a permis să scrie și să producă melodii, dar totul a fost dat trupei MONSTA X.

Sursa: kpopstarz

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s