Agenția lui Wonho confirmă că artistul se pregătește de debutul solo!

Mult așteptatul debut solo al lui Wonho este tot mai aproape!

Pe 22 iulie, Star News din Coreea a raportat că Wonho a început să lucreze la un nou album și că debutul său solo va fi cândva după sfârșitul lui august. Imediat, numele lui a urcat în top 10 pe Twitter în trendurile mondiale.

În urma știrilor, agenția lui Wonho, Highline Entertainment, a confirmat că talentatul cântăreț și producător lucrează deja la albumul pentru debutul său solo. Aceștia au declarat că nu s-a decis încă data exactă pentru debut, dar că o vor dezvălui mai târziu: “Vă cerem să îl susțineți și așteptați pe Wonho, care urmează să debuteze solo.”

Reamintim că Wonho, care a fost interesat să își producă singur albumul solo, și-a dovedit deja abilitățile excepționale punând pe albumele MONSTA X propriile sale melodii ca ‘No Reason’,’Mirror’, și ‘If Only’. 

„From Zero” , o melodie care este co-produsă și compusă de Wonho în 2017, a fost prima melodie MONSTA X care urcat (în 2020) pe locul 1 în  Billboard World Digital Song Sales chart.

Debutul solo al lui Wonho va marca prima sa lansare, mult așteptată după retragerea din grupul MONSTA X. În plus, Wonho a semnat și cu agenția Maverick Management pentru pregătirea activităților din SUA.

Agenția Highline a lansat în luna iunie mai multe poze de portofoliu pentru Wonho, iar idolul are deja cafenea pentru fani, conturi de Instagram (cu peste 800 de mii de urmăritori), Twitter, un site japonez și canal de Vlive, unde a făcut și primele transmisiuni și a vorbit pe chat cu fanii. Mai mult, acesta a postat un selfie din studio și a spus că a terminat înregistrările, iar acum face repetiții.

Image

Image

 

Sursa: hellokpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s