Fanii WENEE donează în numele lui Wonho pentru un program împotriva violenței școlare

Fanii internaționali ai lui Wonho au sărbătorit faptul că acesta a ales un nume fandomului făcând o donație pentru o organizație caritativă care se ocupă de problema violenței școlare.

În numele lui Wonho care și-a ales personal numele fandomului, fanii WENEE au donat Fundației Blue Tree, o organizație de caritate care are drept scop protejarea tinerilor de violența școlară, arătând încă o dată influența pozitivă a idolului, a cărui bunătate este cunoscută de multă lume din industrie.

„WENEE a dorit să sărbătorească că Wonho a ales numele oficial al fanclubului, împărtășind momentul cu tinerii care suferă din cauza violenței școlare. Prin urmare, au decis din nou să contribuie la fundația noastră. WENEE consideră că este foarte semnificativ să donezi sub numele de fanclub pe care Wonho însuși l-a ales ”, a scris Fundația Blue Tree  într-o postare oficială.

Fundația a menționat, de asemenea, că fanii au colectat donații online prin comunicarea pe rețelele de socializare. Astfel, fanii WENEE de la nivel mondial au putut să participe la realizarea donației, în ciuda pandemiei COVID-19.

„Se spune că ne amintim floarea cu ochii și să îi prețuim parfumul în inimile noastre. Nu numai că influența pozitivă pe care WENEE a arătat-o a oferit speranță și curaj tinerilor, dar a devenit și floare și mirosul acestei zile și vârste. Am dori să exprimăm recunoștința noastră sinceră față de WENEE ai lui Wonho pentru că au dat și transmis speranță cu actul lor de caritate. Sperăm că atât WENEE ai lui Wonho cât și Fundația Blue Tree să rămână mult timp în amintire reciproc. Dorim ca un viitor luminos să îl aștepte pe Wonho și WENEE ai lui Wonho!”, a împărtășit Fundația Blue Tree.

Anterior, fanii au făcut și o donație generoasă Fundației Blue Tree sub numele de „Monbebe ai lui Wonho” în numele cântărețului.

Agenția Highline a anunțat că Wonho se pregătește pentru debutul solo cu un album pe care l-ar fi produs chiar el.

În altă ordine de idei, și MONSTA X a făcut o donație generoas  pentru o altă organizație caritabilă, fără să anunțe agenția Starship în prealabil, chiar de ziua de naștere a lui Wonho, respectiv 1 martie (coincidență sau nu?). Data donației a fost dezvăluită în 22 iulie, în urma anunțului că trupa MONSTA X și fandomul Monbebe au devenit membri ‘The Neighbor Club’ , un club al ONG-ului Good Neighbors International.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s