5 idoli care nu au vrut să devină cântăreți

În timp ce mulți dintre idoli și-au dorit de mici să devină cântăreți, câțiva nu au fost interesați mai deloc să aibă această meserie. Iată o listă cu idoli care inițial nu au vrut să devină cântăreți, dar până la urmă au fost convinși.

Haideți să vedem care sunt aceștia!

1) Kai (EXO)

Kai a spus în trecut că el a vrut să devină un balerin și nu s-a gândit niciodată să devină un idol. Într-o zi, tatăl său i-a spus să se ducă la audiția organizată de SM Entertainment, dar Kai l-a refuzat. Tatăl acestuia i-a spus apoi că îi va cumpăra o consolă de jocuri video dacă va trece audiția, iar Kai s-a dus până la urmă.

2. Suga (BTS)

Suga a dezvăluit că nu s-a gândit niciodată să devină un idol, când s-a alăturat companiei Big Hit Entertainment. Acesta a spus că a fost păcălit de Bang Si Hyuk, deoarece acesta i-a zis că va face parte dintr-un grup ca 1TYM, unde nu va trebui să danseze, ci doar să se focuseze pe rap.

Aceasta a ajuns să fie o minciună, Suga fiind pus într-un grup focusat pe coregrafii. Suga a mai spus că s-a simțit trădat de Bang Si Hyuk. Suga a mai menționat într-un alt interviu că atunci când a intrat în companie, voia să devină producător în loc de un cântăreț.

3. DK (SEVENTEEN)

Într-un interviu recent, DK a dezvăluit niște detalii interesante despre cum a intrat în Pledis Entertainment. Acesta a spus că atunci când a început să fie interesat de cântat, a început să ia cursuri de canto drept hobby. Când a aflat despre Pledis Entertainment, DK i-a contactat pentru a da o audiție. Totuși, acesta i-a contactat, deoarece voia să vadă cât de bine se descurcă, nu pentru a deveni un idol.

DK a ajuns să impresioneze compania cu talentul său, aceasta contactându-l repede și oferindu-i să se alăture companiei.

4. Taemin (SHINee)

Taemin a spus în trecut că acesta a mers la o audiție pentru SM Entertainment nu pentru că a vrut să devină un cântăreț, ci pentru a nu mai merge la meditații.

„Sincer, motivul pentru care am mers la o audiție a fost că nu voiam să merg la meditații. Mergeam la un institut pe atunci, dar eram mic și voiam doar să mă joc, nu să învăț.” –Taemin

5. Wooseok (UP10TION)

În timpul unui episod recent al emisiunii Radio Star, Wooseok a împărtășit că a vrut să devină barista. Acesta a renunțat la școală pentru a-și urma visul. Totuși, în timp ce lucra cu jumătate de normă, a început să primească apeluri de la mai multe companii ca să vină la audiții. Deși Wooseok a vrut să refuze ofertele, a ajuns să meargă la o audiție după ce și-a văzut mama plângând.

Sursa

Un gând despre „5 idoli care nu au vrut să devină cântăreți

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s