Albumul “All About Luv” de la MONSTA X trece de 100 de milioane de fluxuri pe Spotify!

MONSTA X Reveals Heart-Pounding First Full-Length English Album ...

“All About Luv” este un album cu melodii numai în limba engleză, la care au participat toți cei 7 idoli din MONSTA X. Succesul de care se bucură și pe Spotify dovedește  incontestabil că grupul continuă să adune reușite remarcabile!

Albumul a fost lansat în 14 februarie și, pentru că a fost înregistrat înainte plecării lui Wonho, acesta este considerat și ultimul album lansat de MONSTA X cu 7 membri.

Întregul album este un mega hit pentru ascultători, primele 5 melodii cele mai ascultate de pe el fiind “Who Do U Love (feat. French Montana) (35 996 945 fluxuri),” “Someone’s Someone (16 575 200 fluxuri),” “Middle Of The Night (14 395 946 fluxuri),” “Love U (9 968 156 fluxuri)” și “You Can’t Hold My Heart (6 973 126 fluxuri )” la momentul scrierii acestui articol.

Acest album a fost foarte iubit de fanii Monbebe din lumea întreagă. La lansare, albumul și-a dovedit popularitatea dominând mai multe clasamente muzicale la nivel mondial. All About Luv a debutat pe locul 5 în topul Billboard 200 din SUA din 29 februarie. Mai mult, el se regăsește la acest moment în topul Billboard 50 Best Albums din 2020, care include toate albumele lansate în SUA!

Albumul a ajuns pe locul 1 în mai multe țări:  Belarus, Brazilia, Brunei, Chile, Finlanda India, Indonezia, Kazakhstan, Lituania, Malaezia, Filipine, Rusia, Arabia Saudită, Singapore, Thailanda, Ucraina, Vietnam, și, de asemenea, a fost #1 în topul mondial iTunes, la data lansării.

All About Luv are un titlu perfect potrivit cu tema albumului, care vorbește despre  iubire sub toate aspectele sale, de la a fi îndrăgostit până la despărțire. Albumul dovedește versatilitatea perfectă a membrilor MONSTA X, cunoscuți până acum pentru stilul sexy agresiv, acesta fiind un album electro-pop și R&B, cu note romantice perfecte. Fiecare melodie însă este cântată pe un alt ton. De notat sunt și colaborările puternice cu nume răsunătoare ca Pitbull, French Montana, Steve Aoki și Will.I.Am.

Voi ați ascultat melodiile de pe All About Luv?

Monsta X-All About Luv (Color Vinyl)-LP - eMAG.ro
Sursa: hellokpop

Un gând despre „Albumul “All About Luv” de la MONSTA X trece de 100 de milioane de fluxuri pe Spotify!

  1. youabby

    Da,am ascultat albumul este super iar unele dintre melodii chiar le iubesc!am studiat trupa in ultimele luni si din punctul meu de vedere toti membrii sunt buni vocalisti,dansatori,vizuali.le doresc mult succes in continuare!😍

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s