Membrele Oh My Girl vorbesc despre succesul melodiei „Nonstop”

Les membres de Oh My Girl parlent de succès avec «Nonstop», des inspirations et plus

În cadrul unei sesiuni foto pentru revista „The Star„, fetele din Oh My Girl au vorbit despre succesul cu cea mai recentă melodie a lor, „Nonstop”, despre inspirațiile lor și multe altele.

Hyojung a comentat: „Gândindu-mă la asta, este prima dată când participăm la o sesiune doar noi patru.” Seunghee a declarat: „Mi-a plăcut că nu era o fată sau un concept nevinovat și a fost plăcut să avem fotografii de grup și fotografii individuale în care să putem încerca diverse poziții pe care nu le-am făcut niciodată înainte.

Seunghee a spus: „Nici măcar nu visasem să obținem locul 1. Nu este ușor să obții numărul 1, așa că am crezut că trebuie să treci prin multe suișuri și coborâșuri în grafice. Se pare că am sărit etapa din mijloc și am sărit doar în sus.

Hyojung a adăugat: „Am fost uimită de câtă dragoste am primit. Nu părea real și îmi amintesc că am fost un pic uluită.

Întrebată dacă își dorește să aibă șansa de a face mai mult hip-hop, Mimi a spus: „Nu am o personalitate suficient de puternică pentru a privi pe nimeni de sus. Și nu sunt suficient de sigură pe mine pentru a pronunța cu ușurință literele. Mi-ar plăcea să am ocazia să fac muzică.

Întrebată unde își găsește inspirația, membra YooA, care adoră să scrie, a răspuns: „Ori de câte ori văd un obiect și scriu despre cum mă face să mă simt, mă gândesc mereu la cum va citi altcineva asta. Mă inspiră mult cei cărora nu le este frică să vorbească. Când promovezi ca celebritate, este posibil să ai limite de exprimare, dar vreau să arăt cât mai multe lucruri diferite în aceste limite.

Când a fost întrebat ce a vrut publicul trupei Oh My Girl, YooA a răspuns: „Cred că este vorba despre fiabilitatea noastră. Cred că vor să continue să ne vadă ca fiind un grup foarte apropiat.” Hyojung a spus: „Cred că le place energia lui Oh My Girl și chimia noastră unică. Nu cred că asta se va schimba vreodată.”

În concluzie, membrele și-au împărtășit gândurile cu privire la semnificația Oh My Girl. Seunghee a spus: „Este tenacitatea. Prin promovarea ca Oh My Girl, am câștigat noi niveluri de tenacitate și am devenit mult mai puternice. Când suntem alături una de alta, cred că putem face orice.

YooA a spus: „Pentru mine, este momentul. La fel cum prezentul trebuie să existe pentru viitor, visez la un viitor fericit alături de membrele Oh My Girl.

 

Sursa: kpop-today

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s