SEUNGWOO din VICTON și sora lui, Han Sun Hwa, vorbesc despre cum este să lucreze în aceeași industrie

Mai rar așa familie! Frumoși și talentați, liderul VICTON și sora lui, actrița Han Sun Hwa, au realizat un pictorial împreună!

În 28 iulie, au fost dezvăluite primele poze din revista 1st Look , care îi va avea pe copertă pe Seungwoo și pe Han Sun Hwa. Aceasta din urmă joacă în prezent în K-drama „Backstreet Rookie” în rolul logodnicei fițoase a lui Ji Chang Wook.

Fotografiile evidențiază chimia superbă dintre cei doi frați.

În interviu, cele două vedete au vorbit despre diferența dintre cum sunt acasă și locul de muncă. Han Sun Hwa a spus: „Când îl văd pe Seungwoo pe scenă, îmi spun mereu: „Chiar este Seungwoo pe care îl știu eu? ” Este un interpret uimitor. Mă face să mă simt mândră. Dar, dintr-un motiv oarecare, în același timp mă sufoc când îl văd evoluând. Acest lucru se întâmplă probabil pentru că suntem rude.”

Seungwoo a comentat: „Sun Hwa este cu adevărat cool când lucrează. E atât de profesionistă.” El a continuat: „Totuși acasă, ea ne face mereu să zâmbim. Vorbește cu mama mai mult decât cu oricare dintre noi. Îmi place foarte mult cum este ca acasă”.

Cei doi au fost apoi întrebați: „De vreme ce voi doi urmăriți aceeași carieră, vă cereți reciproc sfaturi?”

Han Sun Hwa a răspuns: „Ei bine, suntem unul dintre acei „frați adevărați” care nu țin legătura atât de des. Ori de câte ori îl întreb dacă se descurcă bine, îmi spune că e bine.”. Ea a continuat: „Simt că nu mi-a spus nimic, chiar dacă se întâmplă ceva în viața lui. Deci, ceea ce fac este să-i spun doar lucruri cât mai utile”.

Seungwoo a râs și a spus: „Pentru că a făcut o treabă atât de grozavă în această industrie, încerc să îmi duc cât pot de bine pot greutățile pe care le am. Nu vreau să se preocupe și de mine, știi..”

Știați că aceste două vedete sunt în realitate frați?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s