T-ara sărbătoresc 11 ani de la debut

T-ara sarbătorește 11 ani de la debutul din anul 2009.

T-ara au debutat în 2009 cu melodia Lie, iar membrele Qri, Eunjung, Hyomin și Jiyeon au fost membrele care au promovat melodia What’s My Name în iunie 2017.

Hyomin a scris fanilor,  „Vă mulțumesc că ne-ați urat o aniversare fericită. Îmi pare rău că doar primesc și că pentru a vă răsplăti pot spune doar cuvinte. Nu mă pricep la a-mi exprima sentimentele, dar vreau să spun  vă iubesc celorlalte membre, cărora le sunt mereu recunoscătoare și care îmi lipsesc chiar și când sunt aproape de mie, și fanilor noștri care au stat alături de mine de când eram tânără. Au trecut 11 ani din 29 iulie 2009.”

Eunjung a postat,  „Hai să mergem împreună cu grupul cameleon al kpop-ului, T-ara. Aniversare fericită!!! Vă iubesc!!! Mulțumesc că ați fost alături de noi timp de 11 ani. Amintirile mele prețioase.”

Soyeon a scris,  „20090729, 20200729. Astăzi este cea de-a 11 aniversarea T-ara și Soyeon. Mulțumesc pentru felicitările voastre. Sper că toată lumea se va însănătiși în curând și că vom fi capabili să ne întâlnim cu fanii din alte țări. Vă iubesc.”

Boram a lăsat și ea un mesaj faniilor, scriind, „Cea de-a 11 aniversare de la debut. V-ați amintit și m-ați felicitat și mi-ați oferit un sentiment cald. Mereu sunt recunoscătoare. Mulțumesc. „

Qri a postat mai multe story-uri pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

11주년 축하 해주셔서 감사해요. 매번 받기만 해서, 그리고 보답 하겠다 말로만 해서 미안해요. 표현은 잘 못하지만 늘 가까이에 있어도 고맙고 그리운 멤버들, 그리고 내 청춘 함께 해준 우리 팬들 정말 많이 사랑해…! 2009년 7월 29일으로부터 11년이 지난 오늘. 11th Anniversary >_<

A post shared by ʜʏᴏⓂ️ɪɴ (@hyominnn) on

//www.instagram.com/embed.js

//www.instagram.com/embed.js

//www.instagram.com/embed.js

 

//www.instagram.com/embed.js

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s