Khalid își exprimă iubirea nemărginită pentru JIMIN din BTS & ‘Serendipity’

Cântărețul/compozitorul american Khalid și-a arătat din nou prețuirea față de Jimin din BTS și melodia lui solo ‘Serendipity‘.

În 29 iulie, Khalid a încărcat pe contul său personal de Instagram un clip cu el ascultând melodia ‘Serendipity‘ a lui Jimin, în timp ce conducea mașina.

Nu este prima dată când Khalid își exprimă încântarea față de această melodie. În 2018, el a scris pe Twitter că nu se poate opri din a asculta ‘Serendipity’. La momentul respectiv, Jimin însuși i-a mulțumit pentru apreciere și a redistribuit tweet-ul lui Khalid în semn de recunoștință.

Apoi, în 2019, Khalid a partajat un videoclip cu el participând la concertul BTS de pe stadionul Rose Bowl din California, în timp ce cânta cu pasiune  ‘Serendipity’ și urmărea evoluția solo a lui Jimin de pe scenă.

În final, în același an 2019, cei doi artiști s-au întâlnit și personal la ‘2019 Billboard Music Awards’, fiind văzuți salutându-se și îmbrățișându-se.

De vreme ce artistul american și-a exprimat în nenumărate ocazii aprecierea față de Jimin, mulți fani speră că aceștia doi vor colabora în viitor.

Ce părere aveți?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s