Membrii ATEEZ vorbesc despre obiectivele revenirii și îi mulțumesc lui P.O pentru susținere

ATEEZ Talks About Goals For Comeback With “INCEPTION,” Receiving Support From Block B’s P.O, And More

Băieții din ATEEZ au revenit cu albumul „ZERO: FEVER Part.1” și au oferit un interviu cu ocazia acestui eveniment.

În interviu aceștia au dezvăluit cum se simt în legătură cu lansarea noilor melodii. Seonghwa a spus: ” Pauza noastră a fost cea mai lungă de până acum. Ne-am pregătit mai bine în această perioadă și suntem fericiți să putem lansa muzică bună și nerăbdători să arătam tuturor munca noastră.

Yunho a adăugat: „Am terminat seria noastră „TREASURE” și suntem foarte recunoscători să îi vedem pe ATINY [fanii ATEEZ] pentru prima dată cu un nou concept ca seria „FEVER„. Ne-am pregătit foarte mult deci vă rog să vă uitați.

Pentru a decide care să fie melodia cu care să promoveze, trupa și-a încurajat fanii, membrii și alte celebrități să voteze între “INCEPTION” și “THANXX.” Ei au vorbit despre modul în care s-au apropiat de celebrități pentru a obține voturile: „A fost o onoare să întâlnim atât de mulți seniori minunați din diferite specializări” a spus Yunho „Am fost recunoscători că s-au gândit sincer la variante înainte a vota. Fiecare sfat ne-a motivat să muncim mai mult în această perioadă de promovare.

Hongjoong a dezvăluit de asemenea și susținerea lui P.O din Block B : „Când am vizitat „Amazing Saturday,”, P.O le- ceruse deja celorlalți invitați să ne ajute, spunând că veneau artiștii juniori din agenția sa”. P.O a făcut totul confortabil pentru toți, așa că am fost foarte recunoscători.

Apoi, Mingi a vorbit despre cum el și Hongjoong au luat parte la scrierea versurilor pentru cinci dintre melodiile de pe album, colegul său lucrând și la compunerea și aranjarea cântecelor. Mingi a spus „Am încercat foarte mult în timp ce am lucrat la album să schimbam lucrurile și să ne lărgim spectrul muzical de vreme ce este pentru noua noastră serie. De asemenea, ne-am concentrat pe încercarea de a înregistra într-un mod în care calitățile unice ale fiecărei piese să iasă în evidență așa că am fi foarte fericiți dacă ascultătorii noștri observă asta.

Yeosang a comentat că grupul este cunoscut pentru spectacolele impresionante încă de la debutul lor. El a spus: „De această dată, vrem să fim descriși ca un grup care nu numai că are performanțe grozave, dar poate transmite ascultătorilor emoții și mesaje.

ATEEZ a stabilit recent un nou record personal cu acest album deoarece a ajuns la un număr de precomenzi de 250.000 iar Yunho și-a exprimat recunoștința. El a spus: „Numai datorită fanilor ATINY că am ajuns aici. Nu ne vom complace în acest aspect și credem că va deveni o oportunitate pentru noi să continuăm în viteză înainte cu ATINY.

Membrii și-au împărtășit obiectivele și planurile pentru această perioadă de promovare. Wooyoung a spus: „Dacă reușim să încheiem promovarea în siguranță, fără ca vreunul dintre cei opt membri să se rănească, nu am putea cere mai multe. Mai presus de toate, sperăm ca ATINY să fie fericiți să ne urmărească pe toți.

Jongho a spus: „Vrem să facem cunoscut publicului numele„ ATEEZ” și, dacă avem șansa, vrem să încercăm să obținem locul 1 la un spectacol muzical.

Din cele șapte melodii ale albumului băieții evoluează la emisiuni cu INCEPTION și FEVER

 

 

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s