Park So Dam și Park Bo Gum visează la carieră și se îndrăgostesc în teaserul “Record Of Youth”

K-Drama “Record Of Youth” ne ispitește cu un teaser MV în care Park So Dam și Park Bo Gum își interpretează începutul poveștii de iubire dintre personajele lor.

Serialul va spune povestea tinerilor din industria modelelor care încearcă să-și îndeplinească visele.

Park Bo Gum joacă rolul lui Sa Hye Joon, un tânăr luminos și cald, dar realist, care își propune să devină model și actor. Park So Dam ia rolul lui Ahn Jung Ha, care este o fată bună și harnică,  dar și fana lui Sa Hye Joon. Ea intră într-o companie importantă după ce a absolvit un colegiu de top, dar trei ani mai târziu, renunță la meseria sa pentru a-și urmări visul de a deveni artistă de machiaj.

Teaserul începe cu clipuri care îl înfățișează pe Sa Hye Joon ca model și pe Ahn Jung Ha ca fană dedicată a sa. Cu toate acestea, Ahn Jung Ha împărtășește brusc: „Am decis să renunț la a te urmări ca fană.” În schimb, în ​​următoarea scenă, ea se apropie de acesta lucrând pentru el ca makeup artist.

Apoi sunt oferite câteva momente dulci dintre cei doi, în timp ce Sa Hye Joon mărturisește: „Mă simt confortabil când sunt cu tine. Simt un sentiment de stabilitate. ” Când Ahn Jung Ha comentează: „Mă simt ca și cum aș fi singură în această lume”,  Sa Hye Joon îi răspunde:  „Te voi suna atunci când plouă. Nu ești singură.” Sa Hye Joon își înfășoară eșarfa în jurul lui Ahn Jung Ha, în timp ce întreabă timid: „Nu ești prea aproape?”

Puteți urmări teaserul complet puțin mai jos:

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s