5 grupuri de la companii mici care au un număr incredibili de fani internaționali

Unele grupuri k-pop cunoscute la nivel local, altele internațional și câteva au o multitudine de fani împărțiți în toate colțurile lumii. În timp ce fiecare categorie are avantajele ei, unele dintre principalele beneficii ale faimei la nivel internațional este faptul că artistul respectiv e mai des menționat pe Twitter și are considerabil mult mai multe vizualizări pe YouTube.

Mai important, aici avem un număr de grupuri k-pop care sunt faimoase internațional, chiar dacă nu vin de la companii mari precum SM Entertainment, JYP Entertainment, YG Entertainment și BigHit Entertainment.

Le puteți vedea mai jos!

1. ATEEZ

De KQ Entertainment cunoșteam că gestionează Seven Seasons, compania trupei BLOCK B, însă aceasta a devenit mai bine cunoscută mulțumită lui ATEEZ. Grupul de băieți a debutat în 2018 și a adunat o mulțime de fani,care adoră mișcările lor incredibile de dans și personalitățile amuzante.

Băieții chiar chiar au câștigat „Worldwide Fan’s Choice” în 2019 la „Mnet Asian Music Awards”.

2. EVERGLOW

EVERGLOW este un grup de fete sub agenția Yuehua Entertainment, o companie destul de mare în China, dar relativ mică în Coreea de Sud. În ciuda acestui lucru, ele au avut un debut puternic în 2019 cu „Bon Bon Chocolat” și fiecare videoclip de atunci a strâns zeci de milioane de vizualizări. Cel mai vizionat videoclip al trupei, „DUN DUN”, chiar a trecut de 140 milioane de vizualizări!

3. LOONA

LOONA a avut un fandom puternic chiar înainte de debut. Grupul a continuat cu o traiectorie la fel de bună, înregistârnd recorduri multiple pentru o trupă de fete k-pop, precum urcarea pe locul 1 în topul general american pe iTunes, vânzând mii de albume și câștigarea premiului „Best Korean Act” la MTV Europe Music Awards.

4. MONSTA X

STARSHIP Entertainment este o companie mică, dar cunoscută mulțumită lui SISTAR și a devenit mult mai faimoasă datorită lui MONSTA X. Monbebe e un fandom internațional destul de mare și de aceea, grupul ajunge deseori în clasamentul Billboard Social 50.

Întregul lor album în engleză, „ALL ABOUT LUV”, chiar a debutat pe locul 5 în „Billboard 200”. De asemenea, prin intermediul multiplelor apariții în diverse emisiuni internaționale, băieții au demonstrat că sunt un grup k-pop iubit în străinătate.

5. Dreamcatcher

Dreamcatcher a un număr impresionant de fani chiar de la rebrandingul din MINX în Dreamcatcher, ce a avut loc în 2017. Acesta a devenit primul grup de fete care a avut un turneu major în orașe europene precum Londra, Paris și multe altele cu „Fly High”.

Ele chiar au câștigat premiul „Promising Idol” în 2018 la Premiile Keum Yeong Star, primind mai multă atenție din partea publicului, respectiv, făcându-și și agenția Happy Face Entertainment mai cunoscută.

Sursă: koreaboo

3 gânduri despre „5 grupuri de la companii mici care au un număr incredibili de fani internaționali

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s