Park Ji Hoon se transformă într-un licean inocent în noul serial „Love Revolution”

Park Ji Hoon se transforme en lycéen innocent dans un nouveau drame

Bazat pe un webtoon popular cu același nume, „Love Revolution” spune povestea de dragoste și de prietenie dintre elevi, concentrându-se pe cuplul Gong Ju Young (Park Ji Hoon) și Wang Ja Rim (Lee Ruby).

Webtoonul este foarte apreciat de către cititori pentru replicile ingenioase și stilul de desen încă de la lansarea din 2013.

În noile imagini publicate, Park Ji Hoon îi dă viață lui Gong Ju Young purtând coafura caracteristică personajului său. Cu părul său adorabil, uniforma sa școlară și cu un ghiozdan în spate acesta se transformă într-un licean strălucitor cu inima pură. Cu ochii lui inocenți și expresiile jucăușe, actorul înfățișează inteligent personajul său adorabil Gong Ju Young.

Stilul său vestimentar iese în evidență și în noile imagini. Într-o fotografie, Gong Ju Young poartă un cardigan colorat peste uniforma lui elegantă, iar într-o altă poză poartă un sacou negru elegant. El prezintă și un look mai casual, cu un simplu hanorac cu glugă peste uniformă. Personalitatea unică și nestăpânită a lui Gong Ju Young, precum și abilitățile sale versatile de dans și cântat, se reflectă clar în gustul său interesant pentru modă.

Echipa de producție a dezvăluit: „În prima zi de filmări, Park Ji Hoon s-a contopit perfect cu personajul său, Gong Ju Young, un copil iubitor și nevinovat, care are ochi doar pentru o singură persoană și care este o sursă de încredere de sprijin pentru prietenii tăi. Park Ji Hoon prezintă în mod realist viața de zi cu zi a unui adolescent preocupat și entuziasmat de viitor.” El a adăugat: „Așteptați trasnformarea lui Park Ji Hoon, în care își lărgește spectrul actoricesc cu „Love Revolution”.”

„Love Revolution” va avea 30 de episoade a câte 20 de minute fiecare. Serialul va putea fi vizionat anul acesta pe o noua platformă video KakaoTalk.

Anterior fostul membru WannaOne a jucat în serialul „Flower Crew: Joseon Marriage Agency„.

Sursa: kpop-today

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s