Membrele BLACKPINK dezvăluie detalii din zilele lor ca stagiare

În al cincilea episod din show-ul 24/365 with BLACKPINK, membrele BLACKPINK și-au reamintit de zilele din trecut când erau simple stagiare.

Având la dispoziție cocktailuri și gustări, grupul a vorbit despre zilele de stagiatură. Rose a spus că ele nu comandau multă mâncare când erau stagiare, iar Jennie a zis că mâncarea pe care și-o amintește că o mânca cel mai des era omleta și gemul de căpșuni.

Rose de asemenea a adăugat că mâncau găluște și mâncare orientală și s-a întrebat „Ce fel de combinație era aceea?”. Lisa s-a întrebat de ce ele se bucurau să mănânce atât de mult și Jennie a explicat – „Privind înapoi, noi nu aveam bani să comandăm mâncare în fiecare zi. Prin urmare când mergeam la alimentară o dată pe lună, noi cumpăram gem de căpșuni și ouă.”

Fetele au vorbit de asemenea despre fricile locuitului cu gândacii de bucătărie și miriapozii. Jennie a punctat faptul că Lisa era cea mai curajoasă când venea vorba despre gonitul insectelor, iar Jisoo a zis „Noi eram în spatele ei și o felicitam. Lisa prindea gândacul și cu el în mână ne întreba ce să facă mai departe.”

Apoi, ele au discutat despre viața nu tocmai ușoară din apartament. Jisoo a recunoscut faptul că a regretat când s-a mutat înapoi în apartament, deoarce viața acolo era foarte grea.

Rose a spus că nu se aștepta să se despartă așa repede de părinții ei, chiar dacă știa acest lucru. A rămas șocată când părinții ei i-au zis la revedere și după aceea a început să plângă singură în apartament. Și celelalte membre au spus că plângeau mult, iar Jennie a zis, „Noi ne-am legat foarte mult prin prisma acestor momente grele.”

Rose a zis că „Până să devin stagiară nu am mai dansat. Jennie m-a învățat mișcarile de bază și eram ceva de genul, ce doamne iartă-mă fac eu în acest moment?”. Jennie a adăugat „Ea îmi zicea că este pentru prima dată când face asta”. Rose a zis „Am avut o cădere nervoasă, deoarece am contiuat să facem acest lucru timp de câteva luni. Dar am început să îmi doresc să dansez mai bine după ce am văzut-o pe Lisa. Ea era o dansatoare grozavă și m-am gândit că vreau sa fiu ca ea”.

Un manager le-a întrebat dacă ele cântau melodiile altor artiști când erau stagiare. Jennie a răspuns „Desigur. Cântam mai mult de o sută de melodii”, iar Jisoo a adăugat „Noi nu aveam propriile melodii atunci”. Apoi, Rose a început să cânte la chitară coverurile melodiilor „Price Tag” de la Jessie J, Lonely” de la 2NE1 și „You and I” de la Park Bom.

Sursă: Soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s