Idoli care au învățat singuri limba engleză

Pentru a ușura comunicarea cu fanii internaționali, multor idoli le este cerut de către companii să învețe limbi străine.

În timp ce unii aleg să urmeze cursuri pentru a le fi mai ușor, alții reușesc să învețe de unii singuri. Aveți mai jos o listă cu idoli care au reușit să învețe singuri limba engleză!

1. RM din BTS

Se știe deja liderul trupei BTS are un IQ ridicat, iar asta s-a dovedit și prin faptul că vorbește engleză fluent ca un nativ al limbii. În loc să fi studiat peste hotare sau să urmeze cursuri, RM a învățat engleza uitându-se la serialul american ”Friends”.

2. Taeyang din Big Bang

Deși Taeyang a trăit toată viața lui în Coreea, el este un vorbitor iscusit al limbii. Pentru a putea comunica cu fanii internaționali, acesta a învățat de unul singur engleza.

3. Sohye (ex-I.O.I)

Într-un episod din emisiunea ”Afterschool Club”, fosta membră I.O.I i-a șocat pe toți cu abilitățile ei de a vorbi engleza. Jae din DAY6 a întrebat-o de unde este ea de fapt, iar aceasta a răspuns că este din Coreea, spre surprinderea audienței.

4. Hongjoong din ATEEZ

Liderul trupei ATEEZ este un alt idol vorbitor de limbă engleză, care se descurcă de minune. El a învățat limba cu ajutorul show-ului american ”Modern Family”. Adesea, Hongjoog le traduce membrilor întrebările puse în interviuri.

5. Rain

În timp ce se pregătea pentru rolul său din filmul ”Speed Racer”, Rain a fost nevoit să învețe engleza în doar 100 de zile. Cu ajutorul unui interpret englez-coreean, acesta a reușit să își îndeplinească sarcina cu succes.

6. Seohyun din SNSD

Mezina trupei a uimit de multe ori fanii cu abilitatea ei de a vorbi engleză fără să aibă un accent ciudat. Aceștia cred că ea a învățat limba de la fostele colege, Tiffany și Jessica, care sunt amândouă vorbitoare native.

7. Umji din GFRIEND

Cu toate că aceasta a studiat la o grădiniță cu program în engleză, Umji n-a învățat niciodată limba oficial la școală. Ea a spus că filmele Disney au ajutat-o foarte mult în dobândirea abilităților lingvistice.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s