8 melodii k-pop care ar putea fi coloane sonore pentru k-drame

8 K-Pop Songs That Are Absolute K-Drama OST Material

Dacă sunteți fan atât al k-pop-ului, cât și al k-dramelor, probabil că v-ați gândit la melodii pe care le găsiți atât de puternice și emoționale, încât ar putea face parte din coloana sonore în unele seriale.

Iată câteva cântece k-pop care ar putea fi coloane sonore în anumite k-drame.

1.  Oh My Girl – „Nonstop

Fetele din Oh My Girl ne vorbesc despre momentul în care îți place de cineva pe care îl cunoști de mai mult timp și, în cele din urmă, ai început să îl placi. Sună familiar? Multe drame au acest subiect, în care cineva se îndrăgostește de prietenul său sau doi prieteni se îndrăgostesc în secret unul de celălalt. Această melodie ar fi cea mai potrivită muzică de fundal pentru scenele care evidențiază chimia dintre doi îndrăgostiți.

K-drame în care s-ar potrivi: „Weightlifting Fairy Kim Bok Joo”, „Fight My Way

2. DAY6 – „Zombie

O altă lecție de viață transmisă prin muzică ne este oferită de către DAY6 în „Zombie”. Ei vorbesc despre sentimentul de singurătate într-o lume haotica a oamenilor. Acest lucru poate fi văzut în câteva drame în care se pune accentul asupra presiunii împovărătoare a societății – fie că este vorba de studii, de muncă, de căsătorie sau altele.

K-drame în care s-ar potrivi: „Incomplete Life”, „Because This Is My First Life”, „SKY Castle

3. SEVENTEEN – „I Wish

Nimic nu te face să te simți mai singur decât să fii îndrăgostit de cineva care este deja luat. Se pare că SEVENTEEN știe ceva despre acest sentiment trist, așa cum băieții au exprimat prin versurile lor. Acest scenariu este obișnuit atât în cântecele k-pop, cât și în serialele coreene, unde un triunghi de dragoste sfârșește aproape întotdeauna rău pentru unul dintre personajele principale.

K-drame în care s-ar potrivi: „Kill Me Heal Me”, „She Was Pretty

4. VIXX – „Don’t Want To Be An Idol

A fi idol nu înseamnă neapărat muncă multă, ci și sacrificiu, iar băieții s-a asigurat că vorbesc despre asta. Atunci când munca devine mai important decât viața socială sau iubirea, devine dificil de gestionat timpul și de continuat în același ritm ca înainte. Dramele tematice cu idoli indică adesea această latură a vieții sub lumina reflectoarelor și nu se opresc din a identifica toate defectele care vin odată cu ea prin scene specifice.

K-drame în care s-ar potrivi: „Absolute Boyfriend”, „Her Private Life”

5.  DreamCatcher – „Chase Me

Melodia rock al trupei DreamCatcher este perfect pentru fiecare dramă thriller și primește și mai multe puncte bonus pentru poveștile cu fantome. Indiferent dacă personajul principal urmărește pe cineva sau este urmărit din cauza unor afaceri neterminate, există întotdeauna o scenă plină de acțiune care ține telespectatorii în suspans în timp ce anticipează ce se va întâmpla, iar „Chase Me” este cântecul perfect pentru a adăuga acestei scene o doză de adrenalină.

K-drame în care s-ar potrivi: „Master’s Sun”, „Oh My Ghostess”, „Hotel Del Luna

6. BLACKPINK – „Stay

Cu toate că nu toate serialele au un sfârșit fericit, unele dintre ele o au și chiar atunci, ele trebuie să supună spectatorii să treacă printr-un roller coaster agonizant de emoții, înainte de a ajunge la finalul acela special. „Stay” întruchipează perfect sentimentul de a dori să rămâi alături de cineva, în ciuda certurilor sau a diferențelor pe care le poți avea.

K-drame în care s-ar potrivi: „Suspicious Partner”, „Doctor John”

7.  IU feat. Suga (BTS) – „eight

Axându-se pe tema înaintării în vârstă și pe modul în care se încurcă cu ideea de fericire, „eight” este melodia aleasă pentru toate dramele care abordează aceste subiecte. În mod firesc, această piesă armonios creată poate deveni cu ușurință piesa tematică pentru seria „Reply”.

K-drame în care s-ar potrivi: „Reply 1997”, „Reply 1994”, „Reply 1988

8. Hwasa (MAMAMOO) – „Maria

Hwasa a fost întotdeauna una dintre artistele care a dovedit la fiecare pas că nu renunță ușor și că nimeni nu o poate opri. „Maria” este o declarație muzicală unde stă dreaptă și mândră de sine și își recunoaște valoarea, Maria fiind numele ei creștin. În ultimii câțiva ani, mai multe k-drame au adus lumină asupra abilității femeilor, fie în rolurile de conducere cu atribute sau cariere notabile, fie printr-o distribuție genială. „Maria” poate reprezenta cu ușurință fundalul multor scene de dramă cu aceste tipuri de personaje.

K-drame în care s-ar potrivi: „Witch’s Court”, „Strong Woman Do Bong Soon”, „Search: WWW

Ce melodie kpop este perfectă drept coloană sonoră în opinia dumneavoastră?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s