“Record of Youth” lansează noi postere atractive cu Park Bo Gum, Park So Dam și Byun Woo Seok

“Record of Youth” este cu adevărat un serial ai căror protagoniști sunt topmodele!

“Record of Youth” este o dramă a cărei acțiuni se petrece în lumea modei. Protagoniștii săi se vor zbate să își îndeplinească visele și totodată să iubească.

Park Bo Gum va juca rolul lui Sa Hye Joon, un tip realist pasional care visează să devină actor. Oricât de dificilă va fi călătoria sa și indiferent de ceea ce spun alții din jurul său, Sa Hye Joon e hotărât să meargă spre obiectivul său final cu o determinare de nezdruncinat.

Posterul cu Sa Hye Joon, în care se pregătește pentru o emisiune cu ajutorul artistului de machiaj Ahn Jung Ha (interpretată de Park So Dam), sugerează presiunea pe care o simte din cauza faptului că are timp limitat pentru a-și realiza visul. Subtitrarea posterului său scrie: „Cum se face că doar timpul este corect? Sunt atacat de realitate. ”

Afișul lui Park So Dam surprinde latura idealistă a personajului ei Ahn Jung Ha, care renunță la slujba de la o companie mare pentru a-și urmări visul de a deveni makeup artist și de a-și lansa propriul brand. Ahn Jung Ha a evadat din stresul vieții de zi cu zi doar pentru timpul pe care îl petrece pentru a-l  pregăti pe Sa Hye Joon.

În posterul ei, Ahn Jung Ha se uită visător la Sa Hye Joon în timp ce îi face machiajul, cu mesajul: „Cred că faptul că am devenit fanul tău a fost o decizie foarte bună.”

Byun Woo Seok va juca rolul Won Hae Hyo, prietenul lui Sa Hye Joon și un alt actor aspirant. În calitate de rivali prietenoși, cele două modele se străduiesc să își facă un nume în lumea grea a actoriei.

Won Hae Hyo tânjeste să fie recunoscut pentru munca sa grea si talentul său, și nu pentru privilegiile cu care s-a născut – iar afișul său subliniază dorul de o asemenea validare. Legenda scrie: „Vreau să arăt că am reușit pe cont propriu. Vă rog să respectați această dorință.” 

De remarcat că și personajul său este flancat de Park So Dam, care îi pregătește machiajul.

Producătorii de „Record of Youth” au comentat: „Chimia dintre Park Bo Gum, Park So Dam și Byun Woo Seok – care vor înfățișa tineri care se zbat între visele și realitatea lor, fiecare făcând tot posibilul în felul lor, în ciuda luptelor cu grijile lor – este incredibilă. Aceștia vor face ca inima spectatorilor să alerge în pas cu aceștia, în timp ce își asumă noi provocări. ”

„Record of Youth” va avea premiera pe 7 septembrie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s