TREASURE explică de ce trupa are doi lideri, care sunt obiectivele debutului lor și cine a ajutat membrii cel mai mult!

Având în vedere debutul lor mult așteptat, membrii TREASURE au participat la o conferință de presă în după-amiaza zilei de 7 august. În cadrul conferinței, grupul a povestit despre conceptul de debut, piesa lor de titlu, plus multe altele.

În primul rând, TREASURE a descris piesa de titlu „Boy” ca pe o melodie captivantă hip-hop însoțită de sunete puternice și mult bas. Piesa combină un ritm accelerat cu o coregrafie ascuțită, sincronizată, completată de un final atrăgotor. Dar, spre deosebire de coregrafia și muzica puternică, versurile melodiei ”Boy” înfățișează sentimentele pure ale unui băiat tânăr îndrăgostit.

Liderul Jihoon a împărtășit: „telespectatorii vor putea experimenta două farmece opuse în ”Boy”, cu ritmul și melodia puternică și versurile sale drăguțe, inocente. De asemenea, și noi murim de nerăbdare pentru a vă arăta ce am pregătit”.

Apoi aceștia au explicat de ce au doi lideri. Compusă dintr-un total de 12 membri, TREASURE marchează cel mai mare grup care a debutat vreodată sub agenția YG Entertainment. Cei doi membri aleși să conducă toți cei 12 băieți din TREASURE sunt Hyunsuk și Jihoon.

În primul rând, Jihoon a spus: „Am fost sfătuiți că ideea să avem doi lideri ar fi una bună, și astfel am fost ales ca lider împreună cu Hyunsuk. Ne completăm bine împreună ca lideri”.

Hyunsuk a adăugat: „Sunt recunoscător că am putut conduce echipa cu Jihoon. Cred că vom putea să ne îndreptăm în direcția corectă, deoarece toți membrii au fost de acord. Nu este nimic deosebit de greu în a fi liderul. Vreau să fiu în TREASURE pentru tot restul vieții”.

În continuare, trupa a discutat despre conceptul lor de debut și despre „TREASURE UNIVERSE”. Hyunsuk a dezvăluit: „Tema universului nostru este „TREASURE IS EVERYTHING”. Înseamnă că îți poți găsi propria comoară, oriunde ar fi. Se poate găsi și în cele mai mici lucruri. Tema este să găsim comorile în părțile mici ale vieții”.

Când au fost întrebați dacă au primit ajutor și sfaturi de la artiștii aflați deja în agenție, membrii au declarat că Seungyoon și Mino din WINNER le-au fost de mare ajutor. Aceștia nu le-au dat doar sfaturi despre a fi artiști, ci i-au ajutat și cu prezența scenică, părțile de rap și dicție ale membrilor japonezi și i-au susținut pe tot parcursul pregătirilor lor pentru debut.

Bang Yedam a declarat că succesul recent și permanent al trupei BLACKPINK i-a motivat și determinat să lucreze din ce în ce mai mult pentru a nu dezamăgii fanii.

În cele din urmă, grupul de băieți rookie și-a numit câteva dintre obiectivele pentru promoțiile de debut: „Ne-am bucura să ne clasăm în primele 100 de poziții în Melon sau în topurile muzicale. De aici înainte, vrem să muncim din greu menținând pozitivitatea noastră și să devenim un grup care poate oferi multor oameni energie, un grup care să facă istorie”.

TREASURE va avea o transmisie live pe aplicația VLive, acum de la ora 10, iar melodia de titlu va fi dezvăluită oficial la ora 12:00, adică peste aproximativ două ore!

Surse

Un gând despre „TREASURE explică de ce trupa are doi lideri, care sunt obiectivele debutului lor și cine a ajutat membrii cel mai mult!

  1. Pingback: TREASURE are un debut puternic și grandios cu ”BOY”! | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s