FNC Entertainment oferă o declarație cu privire la postările fostei membre AOA, Mina

FNC Entertainment Releases Statement Addressing Former AOA Member Mina’s Social Media Posts

FNC Entertainment a lansat o declarație cu privire la acuzațiile fostei membre AOA, Mina, aduse asupra companiei și fostelor sale colege de trupă.

În luna iulie, Mina a distribuit o serie de postări în care a dezvăluit că a fost terorizată de fosta membră de trupă, Jimin, timp de ani întregi. Ulterior, Jimin a postat o scrisoare de mână în care își cere scuze, la care Mina a răspuns, după care Jimin a părăsit trupa. De atunci, Mina a vorbit de mai multe ori despre relația pe care a avut-o cu membrele AOA, dezvăluind că nu i s-au oferit nicio scuză din inimă de la AOA sau FNC Entertainment. Pe 8 august, Mina a mai publicat o postare în care sugerase că a încercat să se sinucidă din nou, iar compania ei, Woori Actors, a declarat la scurt timp după incident că artista e în siguranță și că este tratată la spital.

Pe 9 august, FNC Entertainment a dezvăluit o declarație oficială cu privire la acest subiect:

Suntem FNC Entertainment.

Ne cerem sincer scuze pentru că v-am făcut să vă îngrijorați în urma tuturor problemelor legate de AOA și vă aducem scuzele noastre pentru că v-am provocat griji și inconveniențe. Înainte de toate, sperăm că Kwon Mina, care trece printr-o perioadă dificilă, se va însănătoși, iar noi ne oferim scuzele noastre sincere.

Ne pare rău pentru că am venit atât de târziu cu o declarație. De asemenea, ne mai cerem scuze pentru că am eșuat în avea grijă de relația dintre membrele trupei. Am contemplat și am ezitat de câteva ori înainte de a vă aduce poziția companiei cu privire la acest subiect. Și membrele sunt frustrate în ultimele zile din cauza criticilor și neînțelegerilor legate de ele. Și noi conștientizăm faptul că agenția și membrele primesc multă critică la moment.

Cu toate că am analizat de nenumărate ori declarația cu privire la poziția noastră, am decis că recuperarea sănătății lui Kwon Mina este prioritatea noastră.

Am ajuns la concluzia că în momentul de față, explicarea și negarea unor lucruri spuse, precum și deciderea a ce e corect și ce e greșit ar agrava problema și nu ar contribui la rezolvarea situației. Le-am sugerat membrelor AOA să nu facă nicio declarație individuală, cu toate că acestea și-au exprimat dorința de a o face. Am decis că publicarea unor declarații individuale de la membre nu va fi metoda corectă de soluționare a acestei situații.

Recent, când Mina întrebase angajații companiei despre planurile lui Shin Jimin pentru activitățile de viitor, nu am răspuns pentru că Shin Jimin a discutat personal cu agenția și a spus că nu are nicio intenție de a activa în industria de divertisment, planificând, în schimb, să trăiască o viață simplă. Noi nu am dorit să mai vorbim despre asta.

În legătură cu problemele menționate de Kwon Mina în postările recente de pe rețelele de socializare, precum salariul, noi am procedat strict conform standardelor din industrie și dacă se va depista vreo potențială problemă, vom lua măsuri legale.

Încă o dată, cu o inimă sinceră, îi urmă lui Kwon Mina însănătoșire grabnică și vom depune efort pentru a soluționa problema. Sperăm că publicul o va susține pe Kwon Mina, astfel încât aceasta să revină și să se însănătoșească.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s