Jin din BTS a prezentat nunta fratelui său

The BTS Army Is Freaking Out After Google Search Suggests Jin Is ...

S-a dezvăluit faptul că membrul BTS, Jin, a fost prezentatorul nunții fratelui său mai mare care a avut loc ieri. Colegii săi de trupă, RM și J-Hope au participat și ei la ceremonie.

În 8 august, diferite poze au fost publicate pe comunitățile online și pe rețelele de socializare, înfățițându-l pe Jin în timp ce prezenta unul dintre cele mai frumoase momente din viața fratelui său, Kim Seok-Jung.

Mirele însuși a publicat câteva momente de la nunta sa. Într-una dintre poze, acesta și soția sa, Kim Ahreum, au parte de primul sărut ca soț și soție. Mai mult decât, atât el a împărtășit și o poză de familie alături de mesajul: „Îi mulțumesc fratelui meu iubitor care a prezentat o nuntă minunată; Lee Hyun, care a pregătit scena pentru o niște momente atât de emoționante; și toți oaspeții care și-au sărbătorit munca și s-au relaxat la nunta amicilor mai vechi, a căror prietenie strălucește. Mă voi bucura de această viață!

Mai mult, după cum a dezvăluit Seok-Jung, Lee Hyun a încântat cuplul interpretând piesa You Are the Best of My Life la pian. Jin le-a spun invitaților că și el ar fi vrut să interpreteze ca Hyun, dar BTS are melodii precum Fake Love, care nu e potrivită pentru un asemenea moment. Cântărețul, în vârstă de 27 de ani, i-a cerut fratelui său mai mare să-i facă cu ochiul, ceea ce i-a determinat pe oaspeții să râdă.

Anterior, artistul a prezentat nunta celui mai bun prieten al său timp de 15 ani, așa că nu a fost o provocare pentru el să facă același lucru și pentru pe fratele său.

Noi le urăm casă de piatră noilor însurăței!

Sursa 1, 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s