Song Jung Ki și Jeon Yeo Bin confirmă participarea într-o nouă drama tvN alături de Taecyeon din 2PM

Song Jung Ki, Jeon Yeo Bin și Taecyeon din 2PM vor fi protagoniștii principali ai unei noi K-drame tvN.

Drama „Vincenzo” va spune povestea avocatului italian și consilierului mafiei Vincenzo Cassano, care se mută în Coreea din cauza unui conflict în cadrul organizației sale și se implică cu avocatul du Hong Cha Yung pentru a face dreptate folosind aceleași metode ca răufăcătorii.

Song Jung Ki va interpreta rolul avocatului italian și consilierul mafiei Vincenzo Cassano, care este de origine coreeană și a fost adoptat de o familie italiană la o vârstă fragedă. Dotat cu abilități de negociere și carismă inegalabile, Vincenzo Cassano trăiește pentru răzbunare. El descoperă un cartel adânc înrădăcinat și rău, la sosirea sa în Coreea, și se implică să îl doboare după ce începe să lucreze cu Hong Cha Young, o avocată care face orice pentru a câștiga un caz.

Jucată de Jeon Yeo Bin, Hong Cha Young este avocata as de la cel mai bun cabinet de avocatură din Coreea, Woosang. Ea este mai atentă la cât de avantajoasă sau dezavantajoasă este o situație în care se află cineva, decât dacă persoana este bună sau rea. Aceasta începe să se schimbe după ce îl întâlnește pe Vincenzo Cassano.

Taecyeon, care a fost confirmat anterior în dramă, preia rolul lui Jang Jun Woo, un angajat chipeș și inteligent de la o firmă juridică care are experiență în viața în străinătate. El este caracterizat de un zâmbet lipsit de griji și de o personalitate ușor stângace și ciudată. Are încredere absolută în Hong Cha Young, senioarea sa de la serviciu, iar apariția lui Vincenzo Cassano declanșează spiritul său competitiv.

Echipa de producție  a împărtășit: „„ Vincenzo” este o comedie neagră despre eroii întunecați care pedepsesc „ răul” folosind căile răufăcătorilor. Sinergia dintre personajele unice este la fel de crucială pentru dramă ca tema creatoare și complotul său dinamic. Gama perfectă de actori care vor maximiza trăsăturile fiecărui personaj și le vor aduce la realitate este acum completă. Puteți să-l așteptați cu nerăbdare.”

“Vincenzo”  a putea avea premiera la începutul anului 2021.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s