Internauții cer excluderea lui Seolhyun din AOA din drama „Day and Night”

Internauții insistă ca membra AOA, Seolhyun, să fie dată afară din distribuția dramei „Day and Night”, după ce fosta membră a grupului, Mina, a dezvăluit că aceasta a fost martoră când Shin Jimin a agresat-o și nu a întreprins nicio acțiune. Cu toate astea, producătorii dramei au anunțat că Seolhyun va rămâne.

La moment, Seolhyun se află în vizorul internauților, după ce a fost implicată în scandalul de hărțuire AOA, fiind o complice care a a urmărit cum colega ei de trupă era hărțuită. Mina a dezvăluit acest fapt pe conturile de pe rețelele de socializare și a spus că lui Seolhyun nu-i păsat de acest incident: „Firește, toate membrele știau că îmi era greu din cauza lui Shin Jimin. Când am vorbit cu domnișoara Kim (Seolhyun) la sfârșit, aceasta a spus că nu-i pasă de ce se întâmplă. A spus, pur și simplu, că nu-i place toată situația asta. Este o complice și în opinia mea, nu e mai diferite de agresoare, așa că am fost dezamăgită.”

În urma acestor vorbe, Seolhyun a fost criticată dur de internauți, în special după ce Mina și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că AOA și-ar putea continua activitățile, chiar încercând din nou să-și ia viața.

Într-un final, controversa a ajuns în acel punct, în care internauții cer excluderea lui Seolhyun din distribuția noii drame tvN, „Day and Night”, ce este produsă la moment.

Drama urmează să fie difuzată la finalul acestui an, însă publicul a reacționat negativ la știrile cu apariția ei în respectiva producție, susținând că „Seolhyun ar trebui să plece voluntar din distribuție”.

Echipa de producere „Day and Night” se află într-o situație dificilă și neașteptată. Reprezentanții dramei au dezvăluit că aceasta va fi difuzată conform programului, pentru că deja au filmat o bună parte din ea: „Actorii nu se vor schimba, numai dacă aceștia vor cere acest fapt.”

sursă

2 gânduri despre „Internauții cer excluderea lui Seolhyun din AOA din drama „Day and Night”

  1. FULLMOON

    Asta ar fi culmea, sa fie nemulțumită ca si.ar relua AOA activitățile. Dar până la urmă, ce vrea mai exact, sa sufere toate lumea cum zice ea ca a suferit? Asta nu e un mod sănătos de gândire. Si daca prin absurd spunem ca AOA o sa aibe o revenire( ceea ce cred ca nu se va întâmpla, dar sper sa aibe) o sa încerce să se sinucidă iar?

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s