IU și Suzy donează câte 100 de milioane de woni folosindu-și numele legal și fără a-și anunța agențiile

Din cauza ploilor torențiale care au afectat Coreea de Sud în ultimul timp, multe persoane au devenit victime. Internauții au fost impresionați de IU și Suzy, care au decis să doneze câte 100 de milioane de woni (aproximativ 84,343 USD) pentru a ajuta.

Pe 11 august, un reprezentant oficial al Asociației „Hope Bridge” a declarat: „Astăzi la ora 16:00, IU a făcut o donație în valoare de 100 de milioane de woni sub numele ei legal, Lee Ji Eun.” IU este o personalitate cunoscută în industrie pentru inima sa bună. Aceasta a donat peste 300 de milioane de woni pentru a ajuta la prevenirea răspândirii coronavirusului, iar în luna mai a oferit 100 de milioane de woni pentru a sărbători ziua copiilor.

De asemenea, Suzy a donat pe 10 august 100 de milioane de woni, fără a-și anunța agenția. Management SOOP a declarat: „Nu ne-a anunțat atunci când a donat, așa că am aflat doar când am citit într-un articol.” În luna februarie, Suzy a donat 100 de milioane de woni pentru „Good Neighbors”, o organizație non-guvernamentală internațională de ajutor și dezvoltare.

Asociația „Hope Bridge” contribuie la ajutarea persoanelor afectate de inundații în 2020. Multe celebrități, precum IU, Park Seo Joon, Suzy sau Yoo Jae Suk, au donat pentru a-și arăta susținerea. De asemenea, Park Ji Hoon și Ong Sung Woo, foști membri Wanna One, au donat câte 10 milioane de woni fiecare pentru „Hope Bridge”. Donațiile vor fi folosite pentru a restabili zonele afectate de inundații și pentru a susține victimele.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s