Byun Woo Seok fură inimile în rolul de model/actor din K-drama “Record Of Youth”!

Serialul “Record Of Youth” a oferit noi instantanee atrăgătoare cu personajul interpretat de Byun Woo Seok.

Drama va atinge tema tinerilor care aspiră la o carieră în lumea modei, și a vieților personale complicate pe care le au, în timp ce evoluează profesional. În rolurile principale îi vom vedea pe  Park Bo Gum ca Sa Hye Joon, Park So Dam ca Ahn Jung Ha, și pe Byun Woo Seok ca Won Hae Hyo.

Won Hae Hyo este cel mai apropiat prieten al lui Sa Hye Joon, un tip care dorește ca oamenii să-i recunoască propriile sale merite și munca grea și nu să îl perceapă prin prisma familiei sale. De când și-a exprimat dorința de a deveni celebritate, acesta a fost susținut de mama sa. Deși este foarte pasional și face tot posibilul pentru a-și atinge visele, el este judecat de cei din jurul său, care cred că tot ce a câștigat este din cauza familiei sale bogate și cu relații.

Când intră în lumea actoriei, se confruntă cu realitatea dură a vieții profesionale și este de așteptat să se angajeze într-o competiție amicală cu prietenul său apropiat Sa Hye Joon. Drama îi va urmări pe acești 2 prieteni în timp ce se străduiesc să-și atingă visele în aceeași industrie în circumstanțe diferite.

Byun Woo Seok a povestit că se consideră foarte norocos să filmeze pentru „Record of Youth” și a spus: „Am devenit complet absorbit de îndată ce am primit scenariul. Am găsit personajul atât de interesant și am citit scenariul simțindu-mă emoționat să cunosc relația lui cu familia și prietenii. Îmi amintesc că am fost încântat de replici când citeam.”

Fiind el însuși model înainte de a se îndrepta către actorie, Byun Woo Seok a împărtășit că știe exact prin ce trece personajul său, dar vede și diferențe dintre ei. El a spus: „Deși cariera mea pare similară cu cea a lui Won Hae Hyo, el are propriile sale farmecuri care îl diferențiază”, iar „Won Hae Hyo are un spirit liber și o atitudine optimistă, care vine din creșterea în bogăție. Dar muncește din greu pentru a distruge prejudecățile oamenilor cu privire la el. Sper că telespectatorii vor putea să se conecteze cu el în dramă. „

“Record of Youth” are premiera în 7 septembrie.

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s