Kim Woo Seok devine un suflet singuratic în „Twenty Twenty”

UP10TION’s Kim Woo Seok Transforms Into A Lonely Soul With Emotional Scars In “Twenty Twenty”

Serialul ce se află în pregătiri, „Twenty Twenty”, a dezvăluit fotografii noi cu debutul actoricesc al lui Kim Woo Seok din UP10TION!

„Twenty Twenty”, o nouă producție romantică realizată de creatorii serialului de succes „A-TEEN”, va spune povestea a șase tineri care încearcă să le facă față dificultăților aduse odată cu trecerea la viața de adult.

Kim Woo Seok îl va juca pe Lee Hyun Jin, un personaj singuratic, rănit emoțional, a cărui părinți au pus mereu pe primul loc munca în locul familiei. Din cauza educației sale, acesta a crescut ajungând singuratic, dar începe să se schimbe ușor după ce îl întâlnește pe Chae Da Hee, interpretat de Han Sung Min.

Pe 13 august, „Twenty Twenty” a dezvăluit noi cadre cu Kim Woo Seok în rolul lui Lee Hyun Jin. Fiind un artist care ia muzica în serios, idolul devenit actor s-a regăsit în personalitatea personajului Lee Hyun Jin, care își găsește confortul prin compoziții și muzică.

Kim Woo Seok a mărturisit că era emoționat cu privire la debutul său actoricesc, dar și-a manifestat și entuziasmul cu privire la acest rol. Acesta a spus: „Sunt cu adevărat recunoscător că pot participa într-un serial uimitor și că pot interpreta un personaj grozav. Fiind prima dată când mă aflu în postura de actor, am fost îngrijorat, dar am muncit din greu și m-am pregătit mult pentru a-l putea înțelege pe Lee Hyun Jin.”

„Twenty Twenty” va avea avanpremiera pe 15 august pe Naver TV, iar premiera oficială va fi în data de 22 august pe canalul de YouTube al Playlist Studio. De asemenea, serialul va fi difuzat pe JTBC începând cu 6 septembrie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s