Mina și Woori Actors au refuzat investigațiile poliției asupra cazului de hărțuire

fosta membră AOA, Mina a refuzat ca poliția să investigheze presupusa hărțuire la care a fost supusă când făcea parte din grup.Potrivit unei știri publicate de Joongang Ilbo pe 13 august, secția de poliție Gangnam a dezvăluit că a deschis o investigație internă cu privire la presupusele acuzații de hărțuire a Minei pe când era în AOA. Conform știrilor, investigația a fost deschisă pe 10 august, după ce poliția a primit o plângere de la un fan fidel al grupului.

Din cauza faptului că fanul a depus plângerea, ar fi trebuit să apară la investigații alături de inspectori, însă Mina și compania ei, Woori Actors, au ezitat să răspundă pentru că nu doreau să intensifice problema. Inspectorul răspunzător de caz a discutat cu Woori Actors, dar nu și cu Mina.

Și compania a declarat că a refuzat o investigație oficială: „Mina și compania noastră a refuzat deja ca acest caz să fie investigat. Persoana implicată direct nu dorește ca investigația să continue. Aceasta se află la moment într-o stare instabilă și nu dorește ca problema să se agraveze.”

După cum s-a anunțat anterior, Mina și-a cerut scuze pentru postările controversate de pe Instagram și chiar și-a șters contul pentru a se axa pe sănătatea ei mentală.

sursă

6 gânduri despre „Mina și Woori Actors au refuzat investigațiile poliției asupra cazului de hărțuire

   1. FULLMOON

    Eu cred ca, mai logic, nu era nimic atât de grav pe cat se crede a fi, si si.a dat si ea seama unde s.a ajuns.
    Intr.un final vrând să uite toate astea.

    Apreciază

    Răspunde
    1. hyunamyou

     Cine esti tu sa spui ca nu era nimic grav? Fata asta se gandeste la sinucidere si nu era nimic grav?! A povestit cateva intamplari. Ceea ce spui este ridicol… Si nici macar nu era vorba doar de ea, cand au plecat ceilalti membri din grup, au spus ca nu erau bine psihologic(asta iti da de gandit), pana si niste stagiari care s-au antrenat intr-un fel de grup cu Jimin au spus ca au fost hartuiti in perioada aia si oamenii si-au dat seama abia acum ca sunt sanse mari sa fie vorba de Jimin. Ceea ce a spus Lucy are mult sens pt ca asa se rezolva multe cazuri de genul, intelegeri cu bani.

     Apreciază

     Răspunde
   2. youabby

    Probabil s-a ajuns la o intelegere asa cred si eu.dar cel mai importante lucru de acum-nainte este ca Mina sa se ocupe de sanatatea ei,desi nu este usor sa depaseasca asemenea traume.
    Si poate oamenii din acest domeniu vor fi mai atenti la ce se intampla pentru ca am vazut ca au mai fost cazuri.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s