Jisoo din BLACKPINK vorbește despre colaborarea cu Selena: „Nu am reușit să ne întâlnim”

BLACKPINK's Jisoo on collaborating with Selena Gomez for their new single: We weren’t able to meet in person

Membra BLACKPINK, Jisoo, a vorbit despre colaborarea cu Selena Gomez pentru noua piesă ce urmează să fie lansată pe data de 28 august.

Când BLACKPINK a dezvăluit că următoare piesă va fi o colaborare cu un nou artist, fanii trupei au încercat să ghicească cine este artistul, teoriile pornind de la Ariana Grande până la Taylor Swift. Cu toate acestea, s-a aflat într-un final că artistul surpriză e nimeni altul decât Selena Gomez, despre care YG Entertainment refuzase să comenteze în momentul respectiv. Săptămâna aceasta, zvonul a fost confirmat, atât fanii BLACKPINK cât și ai Selenei fiind încântați de colaborare.

Acum, Jisoo vorbește deschis despre cum a fost să lucreze cu Selena Gomez la nouă piesă. Membra BLACKPINK, în vârstă de 25 de ani, a declarat într-un interviu pentru revista Marie Claire că: „Nu am reușit să ne întâlnim. Ne-am ajustat programul și am comunicat de multe ori până am terminat proiectul.” Jisoo, care este o fană a cântăreței în vârstă de 28 de ani, i-a lăudat personalitate Selenei, spunând că este o persoană cu picioarele pe pământ: „E o persoană înviorătoare și de treaba și își spune opiniile într-o manieră relaxantă, deși este un star internațional.”

În același timp, Jisoo a vorbit și despre cât de fericită este să promoveze noua piesă împreună cu celelalte membre: „Când eram în turneu, eram mereu împreună, însă recent am fost ocupate cu activitățile individuale. Chiar dacă eram obosite, îmi lipsesc acele momente, în care eram în turneu într-o țară străină. Zilele astea, noi patru ne distrăm, mâncăm și vorbim în timp ce ne promovăm noua melodie și e foarte plăcut.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s