Park Bo Gum și Byun Woo Seok sunt rivali și prieteni din industria modei în “Record Of Youth”

“Record of Youth” arată noi instantanee cu Park Bo Gum și Byun Woo Seok în rolul de modele.

“Record of Youth” va spune povestea tinerilor care se luptă să-și îndeplinească visele și să găsească dragostea în mijlocul realității dure a vieții din industria modelelor. Drama îi are ca actori principali pe Park Bo Gum în rolul lui Sa Hye Joon, Park So Dam ca Ahn Jung Ha, și Byun Woo Seok ca Won Hae Hyo.

Sa Hye Joon și Won Hae Hyo sunt amândoi modele care doresc să aibă succes și ca actori. Deși au crescut în același cartier, au vieți de familie și personalități complet diferite. Deoarece ambii vizează trecerea de la modeling la actorie, există un sentiment de rivalitate între ei, dar altfel cei doi sunt prieteni apropiați și sinceri unul cu altul.

Noile fotografii îi arată pe Sa Hye Joon și Won Hae Hyo la muncă ca modele. Întrucât sunt prieteni de multă vreme, fiecare știe ce gândește celălalt doar din priviri și le place să petreacă timp împreună în afara muncii pentru a se relaxa. Cei doi prieteni își împărtășesc atât lucrurile bune, cât și cele rele  și se susțin  mereu reciproc în carieră.

Cei doi actori au devenit de asemenea apropiați în viața reală lucrând la dramă. Byun Woo Seok a spus: „Am fost recunoscător că Park Bo Gum s-a apropiat mai întâi de mine. Puteți vedea clar că este o persoană amabilă și bună. Învăț multe de la el în platou. ” El a continuat: „Ne simțim în largul nostru unul cu celălalt, ca și cum ar fi și noi prieteni din copilărie. Simt că apropierea dintre noi va străluci în dramă.”

Echipa de de producție din „Record of Youth” a adăugat:  „Park Bo Gum și Byun Woo Seok vor încânta spectatorii în diferite moduri. Sperăm că telespectatorii vor urmări creșterea pe care o suferă atât Sa Hye Joon, cât și Won Hae Hyo, în timp ce încearcă să își facă visele realitate. Vă rugăm să anticipați bromance-ul lor. ”

“Record of Youth” are premiera în 7 septembrie.

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s