Park Bo Gum, Park So Dam și Byun Woo Seok se luptă cu obstacolele din viețile lor în “Record Of Youth”

K-drama “Record Of Youth” ne duce și mai adânc în viețile personajelor principale.

„Record of Youth” va spune povestea tinerilor care se luptă să-și îndeplinească visele și să găsească dragostea în mijlocul realității dure din industria modelelor.

Noul teaser începe cu Sa Hye Joon (Park Bo Gum) care își urmărește visul de a deveni actor în ciuda realității sale dificile. El împărtășește: „Cred în puterea binelui în această lume și voi reuși în timp ce protejez lucrurile pe care vreau să le protejez.”

La rândul ei, Ahn Jung Ha (Park So Dam) se luptă să-și continue visul de a deveni makeup artist, dar reușește să treacă peste zi fiind fana lui Sa Hye Joon. În timp ce se uită la o poză cu Sa Hye Joon, ea spune: „Am reușit să trec de ziua de azi datorită faptului că sunt fana ta. Și tu reziști bine, nu? ” Din păcate, lucrurile nu par foarte bune pentru Sa Hye Joon, care primește un aviz de la armată.

Ca situația să fie și mai complicată, Sa Hye Joon este comparat cu rivalul său Won Hae Hyo (Byun Woo Seok), care dorește să devină un actor de succes. Cu toate acestea, Sa Hye Joon rămâne puternic, comentând: „Pot exista oameni care speră să nu reușesc, dar există și oameni care mă încurajează să reușesc.” Mama sa Han Ye Sook (Ha Hee Ra) se laudă: „Fiul nostru este cel mai bun”, iar Ahn Jung Ha îi spune: „Faci o treabă bună”. Clipul se încheie cu Ahn Jung Ha spunând: „Vreau să înregistrez acest moment.”

Serialul are premiera în 7 septembrie.
Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s