Shownu își dezvăluie personalitate cool & viziunea pentru următorii 20 de ani pentru Cosmopolitan

Shownu, liderul grupului MONSTA X, definește prin modul său de a fi cuvântul „cool”. Într-un pictorial pentru Cosmopolitan, idolul dezvăluie una din laturile impresionante ale personalității sale.

Revista de modă Cosmopolitan oferă o gama stelară în numărul special aniversar din septembrie în care apar cei mai șarmanți idoli ai industriei, care au devenit centrul atenției.

În special, apariția lui Shownu pe coperta revistei a devenit un subiect de discuție intens.

În fotografiile sale, Shownu și-a arătat farmecele masculine cu o coafură naturală ușor dezordonată,  îmbrăcat to geacă și pantaloni de piele. De asemenea, artistul pozează stând pe o mașină în timp ce se uită la aparatul foto relaxat, privitorii săi devenind martorii prezenței sale puternice.

Vorbind despre MONSTA X, care a împlinit și ea cinci ani de la debut, liderul harnic și talentat a spus: „Nu mi s-a părut că am activat atât de mult timp. Este greu să spun că mă simt exact ca atunci când eram un începător, dar lucrăm având un program care nu este foarte diferit de atunci. ”

„Toți membrii au pasiune. Nu ne facem griji pentru viitor și nu gândim la un obiectiv specific, dar suntem pe deplin mulțumiți pregătindu-ne pentru concert și arătându-ne fanilor prin el într-o perioadă dificilă din cauza pandemiei”, a continuat el, exprimându-și afecțiunea pentru fani.

„Nu cred că lucrurile pe care nu le pot face acum vor fi mai în regulă cândva. Dar dacă ar trebui să aleg unul, aș spune: „A te preface că arăți fresh?” „a dezvăluit el, ceea ce a stârnit râsete.

În cele din urmă, Shownu și-a împărtășit viziunea pentru viitor. „Peste 20 de ani, vreau să continui să fiu activ în promoții precum Park Jin Young sau Usher.”

Pictorialul complet și interviul liderului trupei MONSTA X Shownu vor fi disponibile pe site-ul web al revistei Cosmopolitan din Coreea și în numărul din septembrie 2020.

Sursa

Un gând despre „Shownu își dezvăluie personalitate cool & viziunea pentru următorii 20 de ani pentru Cosmopolitan

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s