Jo Kwon dezvăluie că în trecut se temea de imaginea de „asexuat”, dar acum îi place

Membrul 2AM, Jo Kwon, s-a  deschis cu privire la propria sa imagine și la nesiguranțele trăite de-a lungul anilor într-un interviu avut recent cu „ Kyunghyang News ”.

Vedeta muzicalului în curs de desfășurare numit „Jamie”, Jo Kwon, a dezvăluit în timpul acestui interviu că s-a comparat adesea cu personajul jucat, Jamie, un băiat de 17 ani, care visează să devină drag queen. Tocmai pentru că Jamie este puțin diferit față de cei din jurul său, este batjocorit nu numai de prietenii, ci chiar și de tatăl său, fiind adesea numit „dezgustător” . Jo Kwon a dezvăluit: „Viața mea nu este cu mult diferită de cea a lui Jamie”. 

Vedeta a discutat apoi despre dificultățile cu care s-a confruntat ca persoană publică, primind reacții negative de la internauți datorită imaginii sale diferite. „Am fost atât de obosit de asta … Când aveam douăzeci de ani, mă gândeam că trebuie să fac tot ce mi-au cerut ei să fac. Chiar dacă acesta nu era deloc răspunsul. Acum, știu că nu poți mulțumi pe toată lumea.” 

El a adăugat: „Când dansam la spectacole de varietăți, exageram prea mult dansurile grupurilor de fete. Asta își doreau telespectatorii. Dar apoi, femeile mă întrebau:„ De ce trebuia să transformi dansurile grupului de fete într-o astfel de batjocură? „Atunci am simțit ca și cum mi-au dat cap cu un ciocan. Eu nu dansez așa în mod normal. Pot presta aceleași dansuri mult mai bine, mai artistic. Am realizat că vreau să mă eliberez de presiunea de a face oamenii să râdă.” 

S-ar putea să existe oameni care încă aleg să lase comentarii răutăcioase despre Jo Kwon, dar cântărețul a decis să accepte aceste lucruri în 2020. El a împărtășit: „În trecut, mi-a fost teamă de imaginea fără gen. Când oamenii vorbeau despre celebrități cu care mă asemănam la înfățișare sau gesturi mă asociau doar cu celebrități de sex feminin, obișnuiam să mă prefac ca și cum aș fi fost jignit, dar acum îmi place. În zilele noastre, tocurile înalte nu sunt doar pentru femei, iar tricoturile de fotbal nu sunt doar pentru bărbați. Există drag queens și drag kings. Este era persoanelor fără gen și cred că acesta este un concept pe care îl pot folosi în avantajul meu pentru o carieră de durată. ” 

În cele din urmă, Jo Kwon a declarat: „Cred că trebuie să formez calea pentru ca artiștii fără experiență să se poată manifesta liber pe scenă. Am spus că nu există„ Al doilea Kkap-Kwon ”, dar unul după altul, se dovedește că sunt alții ca mine ”. El a încheiat cu un mesaj inspirator, „Fiecare persoană din această lume își pune propriile dificultăți înaintea celorlalți. De aceea, iubirea pentru tine însuți ar trebui să vină întotdeauna pe primul loc ca prioritate. Acesta este singurul mod în care poți îndura greutățile vieții. Sper că toți cei de acolo se vor iubi pe ei înșiși mai mult. 

2AM's Jo Kwon Opened Up About Wearing Heels as a K-Pop Idol | Teen ...

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s