HyunA a suferit un atac vasovagal + activitățile de revenire sunt amânate

În data de 22 august, agenția Hyunei, P-NATION, a lansat o declarație oficială cu privire la întârzierea planurilor ei de revenire.

Compania a declarat:

„Am dori să împărtășim un anunț oficial, deoarece HyunA va întârzia promoțiile de revenire până când vom oferi o declarație ulterioară din cauza problemelor de sănătate.

HyunA se pregătește revenire cu mai multă pasiune decât oricine altcineva de foarte mult timp, având în plan lansarea unui nou single înainte de primul ei album complet.

Anul trecut, HyunA a povestit publicului despre luptele ei cu depresia și instabilitatea mentală, precum și despre diagnosticul ei de sincopă vasovagală, pentru prima dată de la debutul ei; de atunci a primit tratament constant pentru a putea reveni la promoțiile sale în cele mai bune condiții.

Cu toate acestea, în ciuda voinței și eforturilor sale neobosite, HyunA a suferit din nou un atac vasovagal recent.

Ca agenție, care are responsabilitatea de a-și proteja artiștii, am ajuns la decizia că cea mai mare necesitate pentru artista noastră în prezent este pauza și tratamentul.

Drept urmare, noile promoții de revenire ale Hyunei, programate inițial pentru săptămâna viitoare, vor fi amânate până la o notificare suplimentară, deoarece a devenit dificil să procedăm altfel.

O vom sprijini pe HyunA la maxim, astfel încât să poată găsi pacea sufletească și să se întoarcă la activități în starea bună de sănătate.

Transmitem, de asemenea, multe scuze pentru că am provocat îngrijorarea fanilor și tuturor celorlalți îngrijorați de vestea bruscă”.

Noul cântec „Good Girl” al lui HyunA va fi lansat așa cum a fost programat, în 26 august, la ora 18:00, ora Coreei. Cu toate acestea, fanii vor trebui să mai aștepte puțin pentru a vedea revenirea vedetei pe scenă.

Îi dorim Hyunei însănătoșire grabnică și recuperare rapidă!

Sursa

2 gânduri despre „HyunA a suferit un atac vasovagal + activitățile de revenire sunt amânate

  1. Pingback: HyunA actualizează fanii cu privire la sănătatea ei + își cere iertare pentru amânarea revenirii! | K-POP ROMÂNIA

  2. Pingback: HyunA ac onfirmat revenirea din pauză! | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s