Wonho lansează primele teasere!

Wonho strălucește în primele sale poze concept pentru debutul solo!

Mai sunt mai puțin de două săptămâni până la debutul oficial al lui Wonho cu mini-albumul “Part.1 Love Synonym (#1) Right for Me”! Fanii așteptau cu nerăbdare primele poze concept, care cu siguranță nu dezamăgesc!

Idolul începe un nou capitol în cariera sa, ca artist solo, și a pre-lansat melodia „Losing You” scrisă și compusă pentru fanii săi, un fel de confesiune personală, care a ajuns imediat pe locul 1 în topurile iTunes din  mai multe țări, printre care și SUA și România, dovedindu-și astfel popularitatea globală.

Deși Wonho a spus în mai multe interviuri cu presa internațională că acum este fericit doar să poată să își prezinte melodiile fanilor săi, care l-au înconjurat de iubire în unul dintre cele mai grele momente ale carierei sale, cu siguranță că idolul va avea un debut impresionant.

Vă lăsăm să îi admirați fotografiile superbe, pentru care idolul și-a vopsit părul galben. Privirea lui intensă și cămașa ușor deschisă  sunt  provocatoare și exact ceea ce publicul aștepta de la un idol atât de popular!

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s