Lee Sun Gyun și Choi Woo Shik vorbesc despre Oscaruri, filmul “Parasite” și multe altele

Lee Sun Gyun și Choi Woo Shik  au povestit despre participarea lor la Premiile Oscar, cum au fost distribuiți în cel mai de succes film sud coreean și multe altele.

În emisiunea din 21 august  “Summer Vacation” de la tvN, Lee Sun Gyun și Park Hee Soon s-au alăturat lui Choi Woo Shik și Jung Yu Mi la reality-show-ul lor.

În timp ce făceau vin de orez, ei au început să vorbească despre Oscaruri, unde „Parasite” a obținut patru premii. Lee Sun Gyun a comentat: „Din moment ce este live, există aproximativ un minut în care pun reclame, deci trebuie să mergi la toaletă. Dar dacă te duci și nu te întorci în acel moment, ușile se închid. Choi Woo Shik a mers la baie și apoi a fost închis pe afară”, explicând că a ratat primul lor premiu.

Choi Woo Shik a adăugat: „La ușa de la intrare, am fost ca „Sunt Parasite! Sunt eu! Parasite! Kiwoo!”, apoi a continuat: „Dar chiar lângă mine era actrița franceză Léa Seydoux, așa că am încercat și mai tare să par și mai supărat.”

Mai târziu seara, grupul mânca  gustări la miezul nopții și discuta iar Lee Sun Gyun a dezvăluit cum a fost distribuit pentru filmul „Parasite”. Mai întâi el i-a spus lui Jung Yu Mi comentând: „În timpul „Parasite ”, nu am avut scene cu Choi Woo Shik.”

Lee Sun Gyun a continuat: „Când lucram la ‘Bad Police’, șeful echipei de costume a lucrat în repetate rânduri cu regizorul Bong Joon Ho. Mi-au spus: „Regizorul Bong va lua legătura cu tine.”, dar nici nu i-am spus agenției mele. Nici nu i-am spus soției mele Hye Jin. Nu am avut nicio așteptare, deoarece sunt așa de mare fan al lui Bong Joon Ho. Mă gândeam doar „Ce se întâmplă?” Și apoi două luni mai târziu, am primit telefonul. ”

El a adăugat: „Am fost atât de agitat. Nici măcar nu a fost confirmat. Eram la fel de emoționat ca atunci când eram începător. Dar nu voiam să-i arăt cât de agitat eram. El mi-a spus: „Vreau să lucrez cu tine, dar am o singură grijă. Arăți atât de tânăr, dar este un rol cu o fiică în ultimul ei an de liceu. ”

Lee Sun Gyun i-a făcut pe toți să râdă, explicându-le răspunsul dat regizorului: „Domnule director, părul meu alb este o nebunie. Părul meu este doar vopsit! Sunt mai mult decât capabil! ”

La începutul acestui an, „Parasite” a făcut istorie ca primul film într-o limbă străină care a câștigat Performanța de excepție pentru un rol de film în cadrul celei de-a 26-a ediții a  Screen Actors Guild Awards, la care a fost și Lee Sun Gyun. El a împărtășit: „Nu a fost o nebunie? La SAG, erau cinci candidați. Actorii urmau să iasă și să explice personal despre ce a fost filmul lor. Mergeam pe scenă și, dintr-o dată, toți actorii erau în picioare pentru noi. În fața mea, Leonardo Dicaprio mă aplauda. ”

Choi Woo Shik a explicat și prietenia apropiată cu Park Seo Joon, care a avut o apariție specială memorabilă în „Parasite”. El a explicat: „Am apărut împreună în ‘Shut Up Family.’ Sunt seniorul său fiind mai mare decât el cu șase luni. Seo Joon  nici măcar nu mă putea privi atunci.” Choi Woo Shik a adăugat în glumă: „Practic eu l-am crescut, când era tot încurcat și nici nu știa unde erau camerele de filmat.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s