Membrii BTS nu se îmbracă așa cum vor casele de modă, ci așa cum vor ei!

Mulți idoli kpop primesc oferte de sponsorizare de la branduri de modă, fiind plătiți să poarte anumite ținute și accesorii la anumite evenimente pentru a face firmei reclamă.

Mulți credeau că trupei BTS i se acordă aceleași tipuri de oferte de sponsorizare atunci când membrii erau văzuți îmbrăcați în unele dintre cele mai luxoase mărci.

Membrii BTS sunt cunoscuți pentru că poartă unele dintre cele mai scumpe haine în timpul ceremoniilor de premiere, videoclipurilor muzicale, la aeroport și în multe alte locuri. Însă o știre a explicat faptul că băieții nu lasă aceste firme să aleagă ceea ce ei vor purta. Ei decid în funcție de preferințele lor.

„BTS nu acceptă sponsorii de modă însă își cumpără personal ținutele pe care vor să le poarte și care se potrivesc conceptului lor. Cineva din industria modei a spus că brand-urile „Nu pot face altceva decât să spere că BTS vor alege să le poarte hainele”” a dezvăluit Chosun Biz.

Asta înseamnă că toate hainele în care sunt văzuți cei 7, precum Gucci, Louis Vuitton, Prada și multe altele, nu sunt sponsorizări, ci alegerea lor personală. Dezvăluirea este oarecum o surpriză, deoarece costumele lor doar pentru un singur eveniment pot costa zeci de mii de dolari.

Casele de modă își doresc cu ardoare ca trupa BTS să le accepte ofertele de sponsorizări deoarece tot ceea ce poartă ei ajunge un subiect fierbinte pe rețelele sociale și după se vinde imediat fară a fi nevoie de alte strategii de marketing.

Se pare că membrii BTS sunt mult mai interesați să arate alegerile lor în materie de modă decât să lase pe alții să îi îmbrace.

 

Sursa

Un gând despre „Membrii BTS nu se îmbracă așa cum vor casele de modă, ci așa cum vor ei!

  1. Sandra

    Unde sunt cei care spuneau că pe BTS casele de modă renumite nu prea ii baga in seama, la modul că: nu ii invita la prezentari de moda/lansări de colecții, nu ii contacteaza pt diferite colaborări ș.a.m.d. ?

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s