Wonho continuă să tachineze cu noi teasere incredibile!

Imagine

Wonho a lansat un nou regal de poze pline de culoare și magnetism!

Wonho continuă să ne încânte cu noile teasere pentru debutul său oficial cu mini-albumul partea 1 intitulat „Love Synonym(#1) Right for Me”, ce va fi lansat oficial în data de 4 septembrie.

Noul concept prezentat este mai colorat decât cel publicat în urmă cu o zi. Idolul apare îmbrăcat cu un stil impecabil, potrivit perfect genului său, care impune stiluri în modă, stând ud în apă și arătând absolut uimitor. În unele poze  pare gânditor și în altele flirtează adorabil cu aparatul foto, reușind să transmită emoții puternice privitorilor, dovedindu-și din nou magnetismul.

Idolul a pre-lansat o melodie de pe albumul de debut,„Losing You”, o baladă în limba engleză, la care a participat pentru versuri și compoziție. Aceasta s-a bucurat de mare succes, fiind primită extrem de bine de fanii internaționali, fapt care a atras și mai mult atenția presei din Coreea de Sud.

Melodia principală a mini-albumului, „Open Mind”, va avea o variantă în coreeană și alta în engleză, exprimând dorința artistului de a comunica atât cu fanii coreni cât și cu cei internaționali. Open Mind a fost descrisă drept un cântec în stilul electro pop,  visătoare.

Cu siguranță că și pozele de mai jos o să vă facă să visați cu ochii deschiși.

Imagine

Imagine

Imagine

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s