Agenția lui Park Bo Gum a vorbit despre începerea serviciului militar

Park Bo Gum se va înrola discret în această lună, iar agenția lui transmite rugămintea ca lumea să nu se adune la unitatea militară.

Anterior a fost oficial confirmat că data la care Park Bo Gum va începe armata este 31 august. Apoi, pe 24 august, agenția de management a lui Park Bo Gum, Blossom Entertainment, a anunțat că nu va dezvălui ora și locul exact al înrolării sale, deoarece toți cetățenii sunt sfătuiți să păstreze distanța socială pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19.

Blossom Entertainment a declarat: „Din cauza pandemiei în curs de desfășurare, este important să avem în vedere sănătatea tuturor și să practicăm distanțarea socială. Prin urmare, rugăm toți fanii să se abțină de la vizitarea locului  de înrolare a lui Park Bo Gum.”

Momentele înrolărilor sunt de obicei deschise publicului, așa că publicul din Coreea de Sud este obișnuit ca fanii să se despartă de actorii sau cântăreții preferați chiar în fața  unității militare.

Cu toate acestea, din cauza creșterii rapide a numărului de cazuri de COVID-19 din Coreea de Sud, se pare că actorul a decis să se înroleze în liniște, fără a-și întâlni fanii în persoană în ziua respectivă.

Park Bo Gum va începe serviciul militar obligatoriu și  după pregătirea militară de bază va lucra  în cadrul formației militare a armatei sud coreene.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s