Kim Min Suk spune cum a prins un bărbat în timp ce fotografia corpul unei femei

Kim Min Suk a realizat un pictorial pentru revista star1 în care a vorbit și despre incidentul  devenit viral în care a prins un bărbat care făcea fotografii ilegale unei femei,

În 25 august a fost dezvăluit interviul pentru revista de modă star1. În timpul interviului, Kim Min Suk a împărtășit gânduri cu privire la întoarcerea sa în industrie după ce și-a încheiat serviciul militar.

El a spus: „Aproximativ la o săptămână după încheierea serviciului militar, m-am simțit cel mai fericit. Dar, în același timp, m-am simțit emoționat, pentru că nu mai ieșisem de mult timp de la baza mea militară.”

El a continuat: „Când am ajuns la 30 de ani, am simțit că pot încerca orice, indiferent că asta este legat de munca mea sau de viața de zi cu zi. Când aveam 20 de ani, îmi făceam prea multe griji pentru toate.”

Apoi, Kim Min Suk a vorbit despre gestul său uimitor de a prinde un tip rău la o cafenea luna trecută. Kim Min Suk a râs și a răspuns: „Totul s-a întâmplat în ziua mea liberă de la armată. Am văzut un tip care poza părțile corpului unei femei pe sub masă la o cafenea și m-am asigurat că nu poate fugi de poliția care a venit să-l aresteze „.

El a continuat: „Mă simt jenat că acest lucru a devenit o discuție atât de uriașă. Am făcut doar ceea ce trebuia să fac, știi. Atenția mă face să mă simt timid”.

Kim Min Suk a revenit ca actor după ce și-a efectua serviciul militar obligatoriu ca soldat  activ din decembrie 2018 până pe 20 iulie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s