Noul show live de dans „Back To The Idol” cu Eunhyuk din Super Junior și Minhyuk din MONSTA X este amânat

 

Imagine

Postul MBC a anunțat că premiera emisiunii „Back To The Idol” este amânată din cauza măsurilor împotriva răspândirii de COVID-19.

„Back To The Idol”, un spectacol de dans live avându-i ca prezentatori pe Eunhyuk din Super Junior și Minhyuk din MONSTA X. Cei doi MC urmau să apară la prima lor emisiune pe 26 august, dar MBC  și KT Seezn, care au co-produs emisiunea, au anunțat că vor amâna prima transmisie programată pentru astăzi.

Reprezentanții ‘Back to the Idol’ au spus: „Vom amâna prima difuzare în conformitate cu regula distanțării sociale a guvernului, recomandată pentru a bloca infecțiile comunitare. Vom anunța  noul program modificat cât mai curând posibil. Vă cerem să înțelegeți.”.

Show-ul recreează dansuri din anii 2000 cu idoli populari care apar în fiecare săptămână. La emisiune va fi prezentată și comunicarea în timp real cu publicul care comentează folosind formatul live.

Inițial, „Back To The Idol” a fost programat să fie transmis în direct prin aplicația KT Seezn la ora 15.00 ora României.  Grupul ONF fusese anunțatprim invitat.

Cu toate acestea, difuzarea a fost amânată pentru siguranța distribuției și a personalului, deoarece numărul de cazuri confirmate de COVID-19 din Coreea de Sud a crescut recent.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s