Scena sărutului lui Kim WooSeok din UP10TION din drama”Twenty Twenty” provoacă valuri pe internet

Spectatorii au înnebunit după ce au văzut scena sărutului lui WooSeok din UP10TION din webdrama „Twenty Twenty”.

Web drama  Playlist „Twenty Twenty” este foarte populară în Coreea de Sud și în afara țării. Kim WooSeok din  UP10TION, Han SungMin și Park SangNam sunt protagoniștii principali ai unui serial care se petrece într-un campus universitar.

Drama prezintă  visele și iubirile tinerilor ajunși la vârsta de douăzeci de ani care își  împărtășesc problemele realiste cu care se confruntă în momentul în care tocmai au devenit adulți. Lee HyunJin și Chae DaHee se întâlnesc și încep să se maturizeze împreună creându-și propriile repere de viață.

Webdrama a difuzat primul episod pe 15 august și în weekend-ul trecut a fost postat pe Vlive al treilea episod.

Kim WooSeok (HyunJin) și Han SungMin ( DaHee) se știu din școală și se reîntâlnesc în campus. Amândoi au probleme de familie pe care le ascund dar care îi marchează. Cei doi se întâlnesc la un festival organizat de universitate. DaHee nu răspunde la telefon iar mama ei o sună la facultate pentru a o găsi. După o scenă jenantă, aceasta îl vede pe HyunJin și se așează lângă el pe trepte. Pentru că mama ei tot o suna, HyunJin îi ia telefonul și îi spune să facă ce dorește.

Apoi el îi explică că dacă va începe să facă ce îi place, după o vreme o să realizeze că nu e așa mare scofală. Han SungMin este atinsă de cuvintele lui și îl sărută.

Scena sărutului a făcut o mulțime de inimi să se agite. Fanii vorbesc despre scena sărutului drăguț pe rețelele de socializare. Unii telespectatori au fost, de asemenea, surprinși să vadă scena sărutului doar la episodul 3 și abia așteaptă să vadă cum evoluează povestea lor de dragoste

Puteți urmări al treilea episod aici, scena sărutului este la minutul 15:30.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s