HyunA vorbește despre relația ei cu DAWN, problemele de sănătate și multe altele

În emisiunea din 26 august „Radio Star” de la MBC, HyunA a apărut ca invitată și a vorbit deschis despre relația cu DAWN, oferind detalii intime, dar și despre problemele de sănătate.

HyunA a vorbit pentru prima dată despre revenirea ei, care a fost amânată din cauza problemelor de sănătate. „Am cheltuit aproximativ 100 de milioane de woni(aproximativ 84.300 USD) pentru videoclip”, a dezvăluit ea. „Cheltuim cam atât de mult de fiecare dată. Nu am redus suma doar pentru că a trebuit să plătim mult pentru costurile forței de muncă.”

HyunA și-a împărtășit apoi gândurile despre dezvăluirea problemelor sale de sănătate pe rețelele de socializare. Ea a spus: „Am luat medicamente pentru tulburarea de panică și depresie de peste patru ani. Cred că am aceste tulburări de aproximativ 10 ani. Când am ascuns, părea să rămână bine ascuns. Cu toate acestea, am leșinat odată în timp ce filmam o reclamă și am fost diagnosticată cu sincopă vasovagală. ”

Ea a continuat: „Nu m-am simțit rău că leșin la acel moment, dar eram mai supărată că am provocat probleme tuturor oamenilor care lucrează acolo. M-am gândit că trebuie să fiu sinceră cu privire la diagnosticul meu, în loc să încerc să-l acopăr în zadar.”

HyunA a dezvăluit că a învățat în timpul tratamentului o modalitate de a se proteja. „De obicei îmi este greu să spun nu”, a spus ea. „Cu cât mă gândesc și cu cât mă adâncesc mai mult în gândurile mele,  devin mai neliniștită. Ori de câte ori am timp în aceste zile, mă antrenez cu ochii. Mă gândesc că am un pendul în fața ochilor și îi mișc. Dacă închid ochii și mă concentrez cât pot de bine și mișc ochii de la stânga la dreapta de 30 de ori, destul de interesant, ajung să nu mă gândesc la nimic. ”

Ea a adăugat: „Când am un atac de panică, nici asta nu este ușor. Nu  pare mare lucru, dar încerc să continui și să scap de anxietatea mea. ”

HyunA s-a descris ca fiind perfecționistă și a împărtășit: „În medie, repet mai mult de 10 ore pe zi. Am repetat vreo 13 ore pe zi de când eram mai tânără, așa că nu știam despre asta, dar înainte de revenirea mea, am sângerat din ambele nări și mi-am dat seama cât de obosită eram ”.

HyunA a vorbit și despre relația ei cu DAWN. „Nu m-am săturat niciodată de relația noastră”, a împărtășit ea. „Nici măcar o dată. Ne întâlnim de cinci ani acum, dar mi-a plăcut de el de și mai mult timp. ”

Apoi a spus: „I-am spus să nu mă facă geloasă. I-am mai spus că nu voi fi drăguță când voi fi geloasă. Deci nu a ajuns niciodată într-o situație de genul acesta. Acum, mulți oameni știu că ne întâlnim, dar, în trecut, obișnuia să fie contactat de o mulțime de fete. Dacă s-ar întâmpla acum, ar fi avut probleme mari. ”

HyunA a făcut interlocutorii să râdă când a adăugat: „Sunt în secret fericită pentru el când cineva îl contactează, dar sper că are grijă de situație bine”.

Ea a menționat că locuiește aproape de DAWN. HyunA ne-a împărtășit: „Avem locuințe care se află la 3 minute de mers una de cealaltă. Calitatea vieții noastre s-a îmbunătățit odată cu fiecare garanție a vieții private.” Ea a menționat că nu îi pasă de cum arată dacă DAWN ar intra brusc în casa ei, deoarece nu este niciodată machiată atunci când se întâlnesc.

HyunA a mai spus că îl sună pe DAWN pe numele său real, Kim Hyo Jong, când este supărată sau când îi trimite mesaje. „Nu sună bine când o fac, așa că dacă l-am numit pe numele său de naștere de 10 ori în trecut, o fac doar de două ori acum”, a spus ea.

HyunA a împărtășit faptul că DAWN suferă și el de propriile probleme de sănătate: ” Nu este tipul foarte energic„, a început ea. „De asemenea, are dificultăți să își țină ochii deschiși. Am vorbit odată cu el despre ceva serios, dar nu răspundea. M-am uitat spre el și am realizat că dormea. Când am început să-l întreb ceva din nou, mi-a răspuns cu ochii închiși și m-am înfuriat în acel moment când mi-a răspuns în timp ce adormea. ”

Ea a continuat: „Mai târziu, mi-a părut rău pentru asta. DAWN vrea să nu arate asta în fața mea, dar suferă de narcolepsie. ” Narcolepsia este o afecțiune care duce adesea la oboseală și lipsă de energie chiar și după un somn odihnitor.

HyunA și-a împărtășit gândurile și despre ținutele sale de scenă. „Încerc mereu să ascund o parte din mine când îmi port ținutele”, a spus ea. „Dacă expun mai mult deasupra, voi purta mereu mai mult în partea de jos. Când filmez videoclipurile mele muzicale, am doar ținute de scenă foarte mici. În ultima vreme, îmi doream să port mai multe haine. ”

Ea a menționat că unele dintre evoluțiile sale din cadrul spectacolelor muzicale nu au fost aprobate. „Am făcut odată un videoclip cu cadre care să fie adecvate pentru difuzare, dar nu a fost aprobat pentru că modul în care priveam camera era prea provocator.”

În legătură cu mutarea ei la noua sa agenție fondată de PSY, HyunA a spus: „PSY mă sună și îmi dă mesaje frecvent. L-am ignorat o dată și a fost atât de drăguț. Acesta este motivul pentru care încerc să-l evit de fiecare dată când mă contactează.”

Apoi a spus: „Îl respect cu adevărat, dar nu vreau să evoluez așa cum o face el. Toate coregrafiile lui PSY au un stil similar. ”

 

Sursa

Un gând despre „HyunA vorbește despre relația ei cu DAWN, problemele de sănătate și multe altele

  1. iamkpoper26

    Deci Hyuna e bomba😻ganditi-va ca a părăsit Cube alaturi de partenerul sau,ceea ce multa lume nu face,sincer.Au trecut prin multe,ii sustin,de fiecare dată ma uit la momente cute cu ei,sunt supeerrr drăguți împreună.Multi,cred,ca spun că relația lor e perfecta,dar nu e chiar asa.Ma rog nu vrea sa intru in detalii=)

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s