Fanii sunt îngrijorați pentru sănătatea lui BAEKHYUN

Într-un live recent cu SuperM, BAEKHYUN a apărut obosit și a zăcut pe canapea tot timpul.
Pe 27 august, membrii SuperM au avut o transmisiune live pentru a promova noul lor album ‘Super One’. În timpul live-ului aceștia au dezvăluit că filmează dintr-un colț al studioului unde repetă pentru melodia de titlu. Fanii s-au bucurat nespus să îi vadă pe idoli, însă Baekhyun nu părea să fie în formă deloc.

Idolul abia dacă a deschis ochii tot mormăind „Îmi este atât de somn acum”. Acesta a încercat să facă atmosferă, ca de obicei, cu spiritul lui vesel, însă fanii tot au fost îngrijorați întrebându-se dacă agenția SM nu ar trebui să îi dea o pauză artistului pentru odihnă.

Unii dintre ei, mai supărați, au făcut trend din hashtag-ul ‘#SuperMDisbandParty’, comentând: „Prioritizați sănătatea artistului vostru, serios acum”, „Au nevoie de o odihnă bună o merită”, „Pentru toți membrii SuperM, în special pentru BAEKHYUN, 2020 a fost sigur cel mai ocupat an cu siguranță”, etc.

Sursa

Un gând despre „Fanii sunt îngrijorați pentru sănătatea lui BAEKHYUN

  1. Dumi

    Se stie ca Baekhyun muncește din greu ca sa faca totul perfect. Stiu ca Super M are coregrafii foarte grele si obositoare, dar totusi Baekhyun face totul cu drag si cum e liderul se implica 100%. Totusi sper ca din cand in cand sa se mai odihnească si sa doarmă bine.❤❤❤

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s