Park So Dam devine fana lui Park Bo Gum în “Record Of Youth”

K-drama “Record Of Youth” lansează un nou teaser captivant.

“Record Of Youth” este un nou serial despre tinerii care lucrează în lumea modei protagonizat de Park Bo Gum, Park So Dam și Byun Woo Seok. Serialul va oferi o incursiune în viețile grele ale tinerilor aspiranți din industrie, care lucrează pentru a-și îndeplini visele și doresc să poată și iubi.

Park Bo Gum va avea rolul lui Sa Hye Joon, un actor și model aspirant, Park So Dam va interpreta personajul Ahn Jung Ha, un makeup artist în devenire, iar Byun Woo Seok va juca personajul Won Hae Hyo, un model dintr-o familie înstărită care vrea să ajungă faimos pe propriile sale forțe.

Noul teaser se deschide cu Ahn Jung Ha vorbind cu telefonul și spunând: „Sunt în stare să trec ziua datorită ție. Și tu ai trecut de ziua asta? ” Scena trece apoi spre aceasta admirându-l de departe Sa Hye Joon, care defilează pe pasarela de modă.

Cu toate acestea, Sa Hye Joon este departe de a trăi o viață plină de farmec. Îl vedem cum se întoarce acasă unde familia lui este agitată. Mama lui ține în mână o scrisoare de la Administrația Forțelor Militare și îi spune cu blândețe: „Este timpul să mergi în armată, nu-i așa?” Tatăl său spune cu severitate: „Du-te la armată chiar acum”, dar Sa Hye Joon răspunde: „Cum pot merge acum? Este noapte. ”

Sa Hye Joon își continuă visele de a deveni model, dar tatăl său îi spune furios mamei sale: „Are sens că ești plătit ca să mergi?” Sa Hye Joon spune furios: „Sunt sfâșiat de societate și apoi mă întorc acasă pentru a fi sfâșiat de familia mea” și plânge singur  în camera lui.

Apoi o vedem și pe Ahn Jung Ha, care este încântată să afle că are șansa de a-și întâlni idolul. Ea spune: „Vreau să mă întâlnesc cu acel bărbat și să-i spun că îl încurajez”. În scena finală a teaserului, Sa Hye Joon se plimbă în culise printre artiștii makeup. Ahn Jung Ha nu-și poate lua ochii de la el și, în sfârșit, privirea ei pare să-i atragă atenția acestuia.

Serialul va avea premiera în 7 septembrie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s